Kuvaus

HEI sinä tuotekehityksestä ja leipomotuotannosta tietävä! Nyt avoinna vakituinen paikka TUOTEKEHITTÄJÄNÄ gluteenittoman leivonnan parissa leipomossa Tampereen kupeessa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TUOTEKEHITTÄJÄÄ gluteenittomaan leivontaan teolliseen leipomoon Tampereen kupeeseen! Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Työssäsi teet tuotekehitystä ja koeleipomista etenkin gluteenittomien tuotteiden parissa. Pääasiassa kehityskohteena on makeat leivokset, keksit ja kakut! Työpisteesi sijaitsee Pirkkalassa hyvin kulkuyhteyksien varrella, ja työ on vakituinen sekä kokoaikainen päivätyö joustavilla työajoilla.

Mitä me sinulta toivomme? Toivomme sinulta oma-aloitteista, yhteistyöhenkistä ja innostavaa asennetta! Aiempi leipomiskokemus on ehdotonta, ja erityistä etua saat aiemmasta tuotekehityskokemuksesta! Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut ote työhön!

Mitä me sinulle tarjoamme? Me tarjoamme sinulle reilun palkan, mukavan työyhteisön sekä paikan innostavasta porukasta jossa kehittyä leipomoalan ja tuotekehityksen ammattilaiseksi! Palkkaus sopimuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kuulostiko juuri sinun hommaltasi? Jos kyllä, niin jätä hakemuksesi pikimmiten tai soita suoraan Samille! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.
Joustava päivätyö, ma-pe

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: suomi