Kuvaus
Tuotantovastaavana organisoit ruokatuotannon toteutuksen oman tuotantokeittiön osalta. Roolissasi vastaat toiminnan suunnittelusta, organisoinnista sekä kehittämisestä asiakaslähtöisesti ja yhteisesti sovittujen toimintamallien mukaisesti. Teet keittiön materiaali- ja raaka-ainetilaukset sekä huolehdit operatiivisen toiminnan ohjauksesta. Ruuan laadun varmistaminen kuuluu olennaisena osana päivittäisiin työtehtäviisi. Huolehdit myös omalta osaltasi asiakasyhteistyöstä ja asiakaslupauksen lunastamisesta.
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen tuotantovastaavaa Pielaveden tuotantokeittiölle. Pielaveden keittiö on auki 365 päivänä vuodessa 06.00–15.39 välillä ja tuotantovastaavan työt sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe välille. Työt alkavat nopeasti, mutta kuitenkin sopimuksen mukaan.
Tuotantokeittiössä valmistetaan aterioita Pielaveden sekä Vesannon alueen asiakkaille. Asiakaskunta koostuu varhaiskasvatuksen-, koulujen- ja hyvinvointialueen asiakkaista sekä kotiaterioita nauttivista. Lounaan annosmäärä pyörivät noin 820 annoksessa, josta n. 620 annosta toimitetaan lämpimänä kohteisiin ja n. 200 annosta kylmänä. Päivällistä valmistetaan noin 150 asiakkaalle.
Miksi valita meidät?
Työyhteisö on meidän voimavara. Meillä on turvallinen ja kannustava työilmapiiriä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan. Työmme perustuu merkityksellisyyteen ja työyhteisömme ammattiylpeyteen – me emme jätä työkaveria tai asiakasta pulaan. Monimuotoisuus on meillä rikkaus ja meille saat tulla töihin juuri sellaisena kuin olet.
Näiden lisäksi tarjoamme mm.:
– mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta työnohessa oppisopimuskoulutuksella
– kattavat työterveyspalvelut
– työvaatteet ja -jalkineet
– ePassin, työsuhdepyöräedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme
– osittain työnantajan kustantamaan ateriaan päivittäin
Mitä toivomme sinulta?
Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta soveltuvaa ruokapalvelualan koulutusta, kokemusta tuotantokeittiössä toimimisesta sekä kokemusta ruokapalveluiden esihenkilötyöstä. Toivomme, että sinulla on näyttöä asiakaslähtöisen ja tuloksellisen toiminnan organisoinnista. Toivomme, että sinulla on myös kattava osaaminen erityisruokavalioista. Kokemuksen ja koulutuksen lisäksi painotamme Servican arvoihin ja organisaatioon sopivaa asennetta ja työskentelytyyliä.
Toivomme, että henkilönä olet ennakkoluuloton ja suunnitelmallinen organisoija, joka on tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja asiakaslähtöiseen ajattelutapaan. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja olet reilu tiimipelaaja. Olet tottunut toimimaan jatkuvassa muutoksessa ja sinulta löytyy myös paineensietokykyä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset Aromi14 -tuotannonohjausjärjestelmän. Tärkeää meille on motivaatio, aito halu olla mukana kehittämässä tuotantokeittiön toiminnan prosesseja Servican arvojen mukaisesti. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.
Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja aloituspalkka on 2210,55 € – 2511,47 € /kk riippuen hakijan ammattitaidosta ja ammatillisen osaamisen tasosta. Tämän lisäksi maksetaan mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli sinulle on aikaisempaa hyväksi luettavaa työkokemusta.
Liity osaksi Pielaveden keskuskeittiön ammattitaitoista tiimiä ja laita meille hakemus! Huomioithan, että hakijoita kutsutaan haastatteluun joustavasti koko hakuajan ja voimme tehdä valinnan sopivan osaajan osuessa kohdalle.
Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelyyn liittyen, palveluesihenkilö Marja Pitkänen juttelee mielellään kanssasi lisää. Marjan tavoitat numerosta 044 426 0516.
Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Palvelumme koostuvat ruoka-, kuljetus- ja välinehuoltopalveluista, laitoshuollon ja tekniikan palveluista sekä materiaalilogistiikan kokonaispalveluista. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat