Kuvaus

Haemme tieto- ja viestintätekniikan tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.1.-31.12.2025 Stadin ammattiopistoon.

Miksi tulla meille tieto- ja viestintätekniikan ammatilliseksi opettajaksi?

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opettajana Stadin ammattiopistossa olet osa monimuotoista ja monialaista oppimisyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan. Työhön sisältyy ammatillisten tutkinnon osien opetus ja näyttöjen arviointi, omaopettajatyö, työelämäyhteistyö sekä työn yhteiskehittäminen monialaisesti. Pääset kehittämään opetusta ja ohjausta opiskelija- ja työelämälähtöisesti. Työssä yhdistyvät itsenäisyys ja yhteistyön tekeminen tiimissä. Tieto- ja viestintätekniikka vastaa yhteiskunnassa esim. työelämän digitalisoitumisen, teknologian kehityksen, tekoälyn, kyberturvallisuuden ja kestävän kehityksen haasteisiin. Meillä sinua kannustetaan kehittämään osaamistasi opiskelijoidemme parhaaksi ja yhteiskunnan muuttuvia osaamistarpeita varten.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon koulutus siirtyy Stadin ammattiopiston uudelle Roihupellon kampukselle 1.1.2026, joten Roihupellon kampukselle siirtymisen valmistelu ja kehittämistyö ovat tärkeä osa työtä vuonna 2025. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu kampukselle 5.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa! Pääset tekemään työtäsi moniammatillisessa työympäristössä, ja saat työllesi kollegoiden sekä johdon tuen.

Meillä Helsingin kaupungilla saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, kuten tukea työmatkoihin, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä henkilöstöliikunnan kattavan valikoiman. Lue lisää henkilöstöeduistamme ja tutustu Helsingin kaupunkiin työnantajana täällä: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta ammatillisten opetussisältöjen hallinnan lisäksi, että työtäsi opettajana ohjaa opiskelijalähtöisyys. Sinulla on vahvat tiimityötaidot ja haluat kehittää niin itseäsi kuin työtäsi yhteistyössä tiimin kanssa. Sinulla on monipuolinen ja joustava näkemys pedagogiikasta ja opetusmenetelmistä, joita työssäsi hyödynnät. Arvostat monimuotoisuutta, ja kohtaat kollegasi ja opiskelijasi kunnioittavasti ja ystävällisesti.

Miten rekrytointi etenee?

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Rekrytoinnissa voidaan käyttää positiivista erityiskohtelua, jolla pyritään lisäämään yhdenvertaisuutta ja edistämään henkilöstön monimuotoisuutta. Tavoitteena on parantaa aliedustettujen ryhmien työllistymismahdollisuuksia Helsingin kaupungilla ja luoda tasavertaisempia mahdollisuuksia heille, jotka kohtaavat syrjintää työmarkkinoilla.

Alustavan suunnitelman mukaan hakijat kutsutaan haastatteluihin viikoilla 45 ja 46. Haastattelut voidaan toteuttaa ryhmä- tai yksilöhaastatteluina.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva ote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Edellytämme osaamista:
– tieto- ja viestintätekniikan perustehtävistä
– tietoverkkoasennuksista (tietoverkkokaapelointi ja tietoverkkolaitesennus) ja/tai it-tuesta (teknisessä tukipalvelussa ja järjestelmätuessa toimiminen).

Luemme eduksi käytännön työkokemuksen tietoverkkoasennuksista ja/tai it-tuessa toimimisesta.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Koulutus ja opetus