Kuvaus

Tarjoilijan tärkein tehtävä on hyvä ja iloinen asiakaspalvelu ja myynti. Huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja juoma- ja ruokatarjoilusta, toimit ravintolatiimin osana, autat kaveria ja huolehdit myös siisteydestä, oli kyseessä asiakassali tai tiskinurkka.
Svartella on sekä buffet- että ala carte-ruokailu. Tarjolla on vaihtelevasti sekä lounas- että iltavuoroja ja mahdollisuus myös kannella baarivuoroihin. Voit olla kokenut tarjoilija tai vasta-alkaja, tai mikäli haluat nimenomaan tehdä vain baarivuoroja, niin sekin järjestyy. Mitä monipuolisemmat tarjoilutehtävät kiinnostavat, niin luonnollisesti sitä enemmän on mahdollisuus myös tehdä tunteja.
Aloitus- ja lopetusajat ovat sovittavissa ja innokkaimmille tekijöille työt voivat jatkua vielä kesäkauden päätyttyäkin, esim. viikonloppuextrana.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: