Kuvaus

Kesäisin ravintolamme on oopperavieraiden ja esiintyjien ykköskohde sekä suosittu herkuttelupaikka niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Meillä maistuu rakkaus ruokaan! Katseemme on jo kesässä ja etsimme innostunutta ja osaavaa tarjoilijaa á la carte- ravintolaamme sesongin ajaksi.

Haemme asiakkaallemme Restaurant & Street Bar Sarastroon tarjoilijaa kesäsesonkiin. Sesonki käynnistyy kesäkuun-heinäkuun taitteessa ja töitä on tarjolla elokuun puoleen väliin saakka. Työtunnit ovat keskimäärin 90h/3vko. Työaikasi määräytyvät ravintolan aukioloaikojen mukaan maanantaista sunnuntaihin.

Mitä toivomme sinulta?

Hygieniapassia sekä ennen sovittua aloitusta terveydentilatodistuksen

– Hygieniapassia sekä ennen sovittua aloitusta terveydentilatodistuksen

sinulla on alan koulutus ja työkokemusta á la carte-ravintolassa työskentelystä

– sinulla on alan koulutus ja työkokemusta á la carte-ravintolassa työskentelystä

Yleisymmärrys cocktaileista ja viineistä

– Yleisymmärrys cocktaileista ja viineistä

kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä ja tiimissä.

– kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä ja tiimissä.

pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi

– pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tarjoilijan palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

Tarvittaessa mahdollisuus edulliseen majoitukseen työsuhteen ajaksi.

Työntekijä työllistyy Barona Horeca Oy:lle.

Jos olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat olla osa Savonlinnan oopperakesää, jätä hakemus pian – käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagit: