Kuvaus

Suurtalouskokki vastaa toimipaikan ruoan valmistuksesta, laadusta, määrästä sekä esille laitosta ja pakkaamisesta. Suurtalouskokki osallistuu erityisruokavalioiden valmistukseen tarpeen mukaan. Hän osallistuu myös keittiön puhtaanapitoon, perehdyttämiseen, työturvallisuuteen, omavalvontaan, raportointiin ja raaka-aineiden vastaanottamiseen sekä esihenkilön määrittelemiin tehtäviin.

Edellytämme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä kykyä kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti Suomen kielellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Arvostamme aiempaa kokemusta suurtalouskokin/kokin tehtävistä.
Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkena klo 7.00 ja klo 16.00 välille.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: