Kuvaus
Haluatko olla mukana ravintola-alan seuraavassa vallankumouksessa?
Huuva on vain takeaway- ja delivery-myyntiin erikoistunut pilvikeittiö, joka valmistaa parhaiden brändien eri annoksia saman katon alla – miltä kuulostaa esim. Green Hippo, Sexico Tacos, Lie mi Shanghai Tacos, Uuno pizzat tai Boneless hampurilaiset- jokaiselta brändiltä parhaat annokset yhdellä tilauksella toimitettuna.
Haemme nyt Shift Manageria/vuoropäällikköä keittiöön Espoon toimipaikkaan Niittarissa tai Olarissa, paikka tarkentuu myöhemmin. Toimipaikassa on noin 5 hengen tiimi ja Venue Manager johtaa toimintaa. Salissa toimivaa henkilökuntaa eikä ravintolapäällikköä ole ollenkaan. Huuvan toimipaikoissa on myös asiakaspaikkoja asiakkaille jotka haluavat syödä ravintolassa sisällä, muuten toiminta takeaway periaatteella. Huuvalla on pääkaupunkiseudulla tällä hetkellä 8 toimipistettä.
Huuva avasi ensimmäisen ravintolan syksyllä 2021 ja kasvuvauhti on ollut kovaa. Suomessa pisteitä on tällä hetkellä 10 ja Berliinissä 2. Pääkaupunkiseudulla niistä on 8, Jyväskylässä ja Turussa myös toimipaikat ja Lahti avataan lähiaikoina. Mahdollisia muita avauksia on tulossa myös isoihin kaupunkeihin.
Ravintolat pyörivät Huuvan omalla Huuva OS -järjestelmällä, mikä mullistaa tavan, jolla ravintolat toimivat lisäten tehokkuutta ja tarkkuutta koko prosessin läpi. Saat tähän selkeän perehdytyksen, jonka avulla voit johtaa jokaista osa-aluetta tarkasti. Toivomme, että viihdyt teknologiapainotteisessa työskentely-ympäristössä. Huuva tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön missä käytetään viimeisintä teknologiaa ruoanlaiton tukena.
Toimenkuvana:
-Venue Managerin tukeminen ja tuuraaminen
-Keittiöjohtaminen vuorossa
-Uusien työntekijöiden kouluttaminen
-Inventaarion tekeminen
-Työvuorolistojen ylläpitäminen
-Aikaisempi esimieskokemus vaaditaan. Valmiudet työskennellä muuttuvassa työympäristössä. Varmistaa brändi tarkkaa työskentelyä.
Mitä sinulle on tarjolla:
-Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen suoraan Huuvalle solmittamaan työsuhteeseen.
-Työajat: Työvuorot sijoittuvat 8.30-23 välille maanantaista sunnuntaihin.
-Palkka: Palkka neuvotellaan aiempaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen. Vuorokohtaiset lisät maksetaan kk-palkan päälle.
-Työsuhde-edut: Ruokaetu, kattava työterveyshuolto
-Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
-Vaaditaan: Hygieniapassi ja terveydentilatodistus (ent.salmonella)
Miten rekrytointi etenee?
Jos haluat tulla osaksi Huuvan tarinaa, ole hyvä ja aloita lähettämällä hakemuksesi linkin kautta ja kerro miksi juuri sinä voisit sopia joukkoomme.
Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä. Ensimmäinen haastattelu sovitaan Baronan kanssa. Tämän jälkeen Huuva järjestää valituille haastattelun paikan päälle.
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Baronan konsulttiin Mikko Kääriäiseen saadaksesi lisätietoja. Rekrytoinnista vastaa Barona ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan työsuhteeseen Huuvalle.
Liitä hakemukseesi kuva hygieniapassistasi sekä terveydentilan todistuksestasi.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat