Kuvaus
Kesätyöntekijä Virekon ateriapalveluihin – Olemme täällä sinua varten! Voit olla opintojen tai työkokemuksen kautta osaamisesi kerryttänyt keittiöalan ammattilainen tai alan opiskelija. Kesätyö ajoittuu touko-syyskuulle sovittuun ajankohtaan, mutta halutessasi voit aloittaa aikaisemmin keikkatyön merkeissä. Meillä on etsinnässä nyt kuusi (6) ahkeraa ruokapalvelutyöntekijää Virekolle kesätöihin Kainuun alueelle. Keittiömme sijaitsevat Hyrynsalmen palvelukeskuksen keittiöllä sekä Kainuun Keskussairaalan keittiöllä. Voit työskennellä yhdellä keittiöllä tai sopia ajanjaksoja molemmille keittiölle, kerro haluamasi työskentelypaikka hakemuksessasi.Hyrynsalmella valmistetaan n.400 ja Kainuun Keskussairaalan keittiöllä n. 500-800 lounasta. Lounaan lisäksi valmistamme myös päivän muita aterioita (mm. aamupaloja ja päivällisiä).Työaika sijoittuu Hyrynsalmella arkipäiville, Kainuun Keskussairaalassa tuotanto keittiössä pyörii vuoden jokaisena päivänä. Hyrynsalmella työskentelyaika sijoittuu klo 6.-16.00 välille, Kainuun Keskussairaalassa työskentelyaika sijoittuu klo 6.-19.00 välille.Arvostamme joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.Mitä pääset tekemään?
Ruokapalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat mm. kylmien ruokien esivalmistus, astiahuolto, ruokien pakkaus
(Hyrynsalmella mahdollisesti myös ateriakuljetus)
Kainuun Keskussairaalan keittiöllä mahdollisuus myös asiakaspalvelutyöhön
Joustamme kanssasiTasapaino työelämän ja muun elämän välillä on meille tärkeää. Voit työskennellä joustavasti – osa-aikaisesti, keikkaillen tai täyttä työaikaa, riippuen elämäntilanteestasi. Meillä saat vaikuttaa työvuoroihisi ja sovittaa työn elämäsi eri vaiheisiin. Kuljemme rinnallasiVirekolla esihenkilösi ei ole kaukana, vaan mukana arjessa – tukemassa ja kulkemassa rinnallasi. Uuteen työhön sinua perehdyttää osaava tiimi. Kesätyöntekijän etuihin kuuluvat myös:
ePassi (100 €) 2 kk työsuhteista kesä-elokuussa
Ilmainen kahvi ja tee
Edullinen työpaikkaruokailu
Kesätyötä varten sinulla tulee olla:
Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi
Hygieniapassi (ehdit vielä suorittaa sen ennen kesätöiden alkua)
Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, työkielemme on suomi.
Lisäksi toivomme sinulta intoa uuden oppimiseen, aktiivista ja aloitteellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.Työsuhteen ehdoissa noudatamme MARA- työehtosopimusta.Kiinnostuitko?Älä jää odottamaan, vaan hyödynnä mahdollisuus päästä osaksi tiimiämme – täytämme paikat heti, kun sopivat hakijat löytyvät! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö.Täällä sinua varten Rekrytoivien keittiöpäälliköiden yhteystiedot:Kainuun Keskussairaala: Seija Heikkinen, seija.heikkinen@vireko.fiHyrynsalmi: Hilkka Jokelainen, hilkka.jokelainen@vireko.fiVireko – Mukana ateriahetkissä Virekon kokit valmistavat ruokaa kaiken ikäisille ruokailijoille hoiva- ja palvelukoteihin, sairaaloihin, kuntoutusyksiköihin, terveys- ja palvelukeskuksiin, kouluihin ja päiväkoteihin sekä kotiateriapalvelun kautta. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse ja käytämme aterioissamme pääosin kotimaisia raaka-aineita.Olemme hyvinvointialueiden ja kuntien kumppani ja haluamme kehittää ateriapalveluita yhdessä. Meidän jokaisen virekolaisen työllä on suora vaikutus ruokailijoiden hyvinvointiin ja tilaaja-asiakkaiden tyytyväisyyteen.https://vireko.fi/
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat