Kuvaus
Soupster Family on pääkaupunkiseudulla ja Tallinnassa toimiva urbaani ravintola-alan konserni – etsimme nyt työntekijöitä uuteen Espanjaan avattavaan ravintolaan! Perheemme koostuu erilaisista ravintoloista, baareista, juhlatiloista, cateringista, tapahtumista, konsultoinnista ja coworking-tiloista. Toiminnan kasvaessa kaiken keskiössä ovat säilyneet ihmiset, erityisesti työntekijämme. Meiltä asiakkaille sydämellä, it’s a people business. Nykyisin Soupsterin henkilökuntakortti löytyy jo lähes 500 työntekijän takataskusta ja yksiköitä meillä on noin 50. Yhteiset arvomme ovat Fun, Välittäminen ja Jatkuva kehitys.Avaamme alkuvuodesta ensimmäisen ravintolamme Espanjan aurinkorannikolle, johon haussa on nyt osaava ja sydämellinen ravintolapäällikkö. Etsitkö ravintolaa, jossa pääset kehittämään paikkaa alusta asti ja toteuttamaan itseäsi ammatillisesti auringossa kimaltelevan meren äärellä? Saatat olla etsimämme tyyppi! Kyseessä on kansainvälinen ruokaravintola, joka tarjoilee laadukasta ruokaa ja juomaa merellisissä maisemissa sekä paikallisille että seudulla vieraileville. Tarjolla on jännittävä mahdollisuus hypätä seikkailemaan kansainväliseen ympäristöön uudessa kulttuurissa.Mitä tarjoamme?
Ravintolan, jota pääset pyörittämään sydämellä ja intohimolla
Tilaisuuden päästä kehittämään ravintolaa ja sen prosesseja
Merinäköalan joka päivä töistä!
Suomen päädyn ja paikallisen kehitystiimin työn tueksi
Kilpailukykyisen palkan ja henksaedut
Ihmisläheisen johtamistyylin ja matalan hierarkian työympäristön
Mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja apua käytännön järjestelyissä muuton yhteydessä
Mitä etsimme?
Luotettavaa ja hyvää tyyppiä, joka haluaa sukeltaa monikulttuuriseen työporukkaan
Ammattilaista, jolla on kärsivällisyyttä ja halua opetella uuden kulttuurin työympäristön kiemurat
Osaamista ravintolan tunnusluvuista (kateseuranta, henkilökuntakulut yms)
Vahvaa englannin kielen taitoa (työkieli)
Muut kielet ovat iso plussa, erityisesti espanja
Iloista asiakaspalvelijaa ja persoonaa <3
Henkilöä, joka jakaa arvomme ja sitoutuu työskentelemään Soupsterin code of conductin mukaisesti
Ravintola avautuu alkuvuodesta 2025, joten aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan vuodenvaihteen tienoilla. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Jos kuulostaa siltä, että olisit valmis hyppäämään kanssamme seikkailuun pistä hakemusta tulemaan!Lue lisää Soupsterista ja meiningistämme www.soupster.com ja:InstagramFacebookTikTokLinkedInSoupsterin arvotFUN – haluamme, että töissä on myös kivaa, sillä uskomme sen auttavan työntekijöitämme jaksamaanJATKUVA KEHITYS – kehittäminen takaa meille jatkuvuuden ja pitää työn mielekkäänäVÄLITTÄMINEN – henkilökunnasta, asiakkaista ja työn laadusta välittäminen on meille sydämen asiaSoupster – Good vibes are contagious!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä