Kuvaus

Olemme vailla ravintolaelämyksien asiantuntijaa!

Haemme Kouvolaan à la carte- ja tilausravintolaympäristössä nokkelasti operoivaa ravintolapäällikköä.

Tästä on kyse:

* Vakituinen rooli laadukkaan ruoan ja ensiluokkaisen palvelun parissa. Luotsattavaksesi saat tiimin, jolle jaat ilomielin ammattitaitoasi, ja jota hallinnoit valmentavalla ja kannustavalla otteella.
* Saat helposti ammattiylpeydellä myytävät palvelut, annokset ja tuotteet, joiden suunnitteluun ja reseptiikkaan on käytetty laatua ja taitoa.
* Monipuolisuutta toimintaympäristöösi tuo lounas- ja à la cartetarjonta, sekä ryhmien, tilausten ja catering-palveluiden hallinnointi ja vetäminen.
* Sinulla riittää nälkää hyvän ruoan lisäksi uusien jekkujen kehittämiseen! Saat vapaat kädet innovoida mm. viinivalikoiman, erilaisten makuelämysten ja ravintola-alan trendi-ilmiöiden parissa. Palvelua ja sen prosesseja kehität pitäen mielessäsi tiimiläistesi ammatilliset vahvuudet, ja coatchaat porukkasi yhteistyön seuraavalle tasolle.
* Tiimiisi kuuluu osaajia erilaisilla taustoilla ja kokemuksella varustettuna. Mm. kiiresesonkien apulaisia ja kesätyöntekijöitä pääset tukemaan ja innostamaan alan saloihin, ja opettamaan perusasioista eteenpäin. Konkareita taas saat haastaa ja palkita pilke silmäkulmassa.

Omaat näkemystä ravintolan sujuvan arjen rakentamisesta. Ravintolan esihenkilön tehtävistä sinulla on kertynyt kokemusta esim. vastaavanlaisesta roolista, tai vuoropäällikön työstä.

Tehtäviisi kuuluu mm. työvuorosuunnittelu ja henkilöstöresurssien hallinnointi, tilaukset ja inventaariot, hallinnolliset tehtävät, tiimisi kouluttaminen, yhteisten toimintamallien sopiminen ja ylläpitäminen. Sinua myös nähdään ja kuullaan asiakkaiden parissa, vetämässä tilaus- ja kokousryhmiä, sekä näyttämässä esimerkkiä ja tukemassa tiimiäsi työn touhussa. Suunnittelet ja sovit asiakkaiden kanssa tilausten kulkua ja tarjontaa, ja huolehdit kalenterin täyttymisestä ja toteutumisesta.

Sinua odottaa tiimi, joka tarjoaa luottamuksen ja vastuun, sekä mahdollistaa onnistumisesi. Työaikasi sijoittuvat ma-to 10-20, pe-la 10-22 välisiin aikoihin, sopimus on 90h/3vko.

Tule kehittämään Kouvolan paikallista ravintolaelämää!
Haluamme kuulla lisää sinusta ja ammattitaidostasi.

Jätä hakemus, liitä mukaan CV:si ja palkkatoive.

Lisätiedot roolista:
Best Workers Suomi, Emma Rantasalo
rekry@bestworkers.fi, 050 553 4595

Seuraa meitä Instagramissa @bestworkerssuomi ja pysy ajan tasalla avoimista työpaikoista!

Best Workers Suomi Oy toimii paikallisesti ja luotettavasti Kaakkois-Suomen alueella. Kauttamme työskentelee päivittäin kymmeniä huipputyyppejä mm. teollisuudessa, logistiikassa, kiinteistöhuollossa, matkailu- ja ravintola-alalla, sekä rakentamisessa. Best Workers täyttää tilaajavastuulain mukaiset Luotettava Kumppani-ohjelman vaatimukset.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: suomi