Kuvaus

Illallisravintola SicaPelle etsii uutta vahvistusta pieneen salitiimiinsä!

Perheomisteinen SicaPelle avautui uusien omistajien ja konseptin kanssa kesäkuussa 2022, jonka jälkeen omalla hotellilla ja pitkällä maistelumenulla varustettu ravintola on saanut nauttia suuresta huomiosta, hyvistä arvosteluista ja listauksista.

28-paikkaisen ravintolan intohimo ovat pitkät, korkeatasoiset illalliset ja syvät asiakaskohtaamiset. Yhdessä pienen ja idyllisen hotellimme kanssa tarjoamme kokonaisvaltaisia elämyksiä 1800-luvun kartanorakennuksessamme, Vanhan Porvoon Kirkkotorilla.
Yläkerran juhlasalissa järjestetään suurempien seurueiden illallisia sekä hääjuhlia.

Palvelustailimme on välitön, lämmin, yksityiskohtainen ja ammattitaitoinen. Meillä ei pönötetä, vaan jokainen saa olla oma persoonansa, talon asettamien konseptiraamien sisällä.
Salihenkilökunta huolehtii ravintoloitsija Tarun ja hovimestari Lotan johdolla vieraiden vastaanottamisesta, houstaamisesta, illallisen kulusta ja juomatarjoilusta, keittiömestari-ravintoloitsija Mikko Lahtinen yhdessä keittiötiiminsä kanssa suunnittelee, valmistaa ja tarjoilee annokset pöytiin.
Ravintolassa panostetaan tunnelmaan, laadukkaisiin raaka-aineisiin, tarkkaan käsityöhön ja yksityiskohtiin.

Meillä vaalitaan pehmeitä arvoja ja hyvää yhteishenkeä, kuitenkin täysillä työhön panostaen. Olemme tiivis, työhön intohimolla suhtautuva tiimi, jossa vaihtuvuus on pientä.

Nyt etsimme meille osa-aikaista vahvistusta, jolle on kesällä tarjolla myös kokoaikaisen tunnit.
Omaat jo ainakin jonkin verran kokemusta alalta ja koet kuuluvasi yllämainitun mukaiseen työympäristöön. Odotamme sinulta tunteen paloa työtäsi kohtaan, reipasta otetta ja aitoa olemusta. Lupaamme sinulle omistautuneen omistajapariskunnan ja työkaverit sekä vastuuta ja vaikutusvaltaa.

Työt voidaan aloitella jo joulukuun aikana, mutta viimeistään tammikuussa. Talvikaudella tarjolla on muutamaa vuoroa viikossa, mutta halutessasi lisätunteja saa myös hotellin puolelta.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala