Kuvaus

Ravintolan kokki

Haemme asiakkaallemme Sastamalassa sijaitsevaan ravintolaan kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Tarjolla on noin 75 työtuntia kolmen viikon jaksoissa. Vuorot sijoittuvat aamu-, päivä- ja ilta-aikoihin. Oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa sijainnin vuoksi.

Työtehtävät:
Työssä pääset valmistamaan herkullisia buffa- ja à la carte -annoksia, sekä osallistumaan keittiön puhtaanapito- ja ylläpitotehtäviin vuorojen mukaisesti. Sinun tulee myös pystyä työskentelemään itsenäisesti keittiövuorossa.

Etsimme sinua, jos…
…sinulla on hymy herkässä, asenne kohdillaan ja viihdyt tiimityössä! Arvostamme kokkia, jolla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja joka tuo mukanaan positiivista energiaa keittiöön.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus:
Palkka määräytyy MaRaVa-TES ja aiemman kokemuksen perusteella. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut.

Lähetä hakemuksesi meille pian, jos tunnet olevasi etsimämme tekijä!

Miten haet?

Hakemuksen jättäminen on todella helppoa. Täytä yhteystietosi ja lopuksi liitä CV

– halutessasi voit myös lisätä hakemuskirjeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Nääppä, p. 0449011732, marko.naappa@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöala HELAn jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala