Kuvaus

Psykiatrisena sairaanhoitajana toimit itsenäisenä terveydenhuollon ja oman alasi asiantuntijana koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa mielen hyvinvoinnin edistäjänä. Työssäsi toteutat varhaisen vaiheen mielenterveys- ja päihdehoitoatyötä nuorten kasvuympäristöissä, kun muun oppilas- ja opiskeluhuollon tuen lisäksi tarvitaan pidempää tai intensiivisempää hoidollista interventiota. Sinulla on hyppysissäsi taito tehdä itsenäistä vastaanottotyötä ja tarttua joskus vaikeiltakin tuntuviin asioihin, kyky verkostoitua erilaisissa työyhteisöissä ja innostus kehittää työskentelyä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Turun työryhmään kuuluu yhteensä 17 sairaanhoitajan tehtävää ja tarjoamme psykiatrisen sairaanhoitajan palveluita sekä koulu- että opiskelijaterveydenhuollon kentälle. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä terveydenhoitajien, oppilas- ja opiskeluhuollon muiden ammattilaisten sekä koulujen opetushenkilökunnan kanssa turkulaisissa peruskouluissa ja 2. asteen oppilaitoksissa. 1.1.2025 alkaen koulujen psykiatriset sairaanhoitajat ovat osa perhekeskuksen keskitettyjen palvelujen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluita.

Työhön sisältyy toiminnan kehittämistä ja työn sisällön suunnittelemista työryhmässä sekä muiden koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisten ja sidosryhmien kanssa.

Työn ja itsensä kehittämisen tueksi tarjoamme työnohjauksen, mahdollisuuden korkealaatuisiin koulutuksiin sekä kannustavan ja valmentavan työyhteisön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Eduksi luetaan kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja psykiatrisesta hoitotyöstä sekä mielenterveystyön ja lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämisen täydennyskoulutukset.

Tehtävissä on 6 kuukauden koeaika.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Sosiaali- ja terveydenhuoltoala, suomi