Kuvaus

Päiväkodin erityisopettajana toimintasi lähtökohtana ovat positiivinen pedagogiikka, lasten vahvuuksien huomioiminen sekä lasten oppimiseen, kehitykseen ja hyvinvointiin liittyvät tarpeet. Kannustamalla lasta ja henkilöstöä tuet onnistumisen kokemuksia.

Muun henkilöstön rinnalla vastaat siitä, että jokainen lapsi saa tukea omassa lapsiryhmässään erilaisin joustavin järjestelyin inklusiivisten periaatteiden mukaisesti. Päiväkodin erityisopettajana osallistut lapsen tuen tarpeen, tukitoimenpiteiden ja niiden toteuttamisen suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen. Lapsiryhmissä läsnäolosi priorisoituu ryhmiin, joissa on tehostetun ja erityisen tuen tarvetta (havainnointi, lapsikohtainen opetus, ryhmässä toteutettava opetus, samanaikaisopetus, yhteisopettajuus).

Työssäsi hyödynnät asiantuntemustasi huoltajien ja henkilöstön konsultoinnissa ja toimit päiväkodissa pedagogisen johtamisen tukena. Teet yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja sinulla on halua ja kykyä toimia muiden kanssa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Stålarminkadun päiväkodissa on kahdeksan lapsiryhmää, joista kaksi esiopetusryhmiä ja toimivat Martin koululla. Henkilöstömme koostuu motivoituneista, innostuneista ja osaavista varhaiskasvatuksen ammattilaisista. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja työilmapiiri. Lasten osallisuus, tuettu leikki ja toiminnallinen oppiminen ovat keskeisiä työtapojamme.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kun kriteerit täyttävä henkilö löytyy.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukaan;
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on:
1) kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai
2) kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
– monipuolisia koulutuksia
– Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
– Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
– työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: