Kuvaus
SantaPark Arctic World on perheomisteinen yritys, jolla on suuri sydän ja intohimo huippulaatuun. Olemme erikoistuneet luomaan unohtumattomia elämyksiä vieraillemme ainutlaatuisissa kohteissamme: SantaPark Joulun teemapuisto, eksklusiivinen Santa Claus Secret Forest Joulukka, Hidden Arctic Cloud Villas, Aino Private Island, Lapland Luxury DMC sekä palkittu Arctic TreeHouse Hotel.
Missiomme on luoda vieraillemme elämänmittaisia muistoja. Haluamme myös, että tiimimme kokee työskentelyn kanssamme inspiroivana ja merkityksellisenä jokainen päivä on uusi seikkailu, jossa luodaan, opitaan ja kehitytään yhdessä!
Etsimme elämyksellisiä yksityiskokkeja luomaan unohtumattomia ruokailuhetkiä vieraillemme. Ruoan rokkistarana pääset näyttämään koko osaamisesi ruoanlaitosta isännöintiin!
Työtehtäviisi kuuluu:
– Ruokailukokemusten suunnittelu ja toteutus
– Ruoanvalmistus laadukkaista raaka-aineista
– Vierailijoiden huomioiminen ja tunnelman luominen
Edellytämme:
– Kokemusta alalta ja kulinaristista osaamista
– Sosiaalisia taitoja ja tilanteiden lukutaitoa
– Luovuutta ja pelisilmää
Mitä tarjoamme:
– Hauskan ja kansainvälisen työympäristön
– Elämän ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Lapin pääkaupungissa
– Tuntipalkka (+lisät, lomakorvaus)
– MaRaVa-työehtosopimus (sunnuntaityö ja arkipyhät maksetaan kaksinkertaisena Suomessa)
– Joustavat työajat maanantaista sunnuntaihin vaihtelevilla vapaapäivillä
– Keskimäärin 90 työtuntia / 3 viikkoa, sesonkiaikana yleensä enemmän
– Yrityksen henkilökuntaedut (katso lisää urasivultamme)
– Autamme majoituksen hankinnassa
Lähetä hakemuksesi ja CV:si pian – paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!, SantaPark Arctic World is a family-owned company with a big heart and passion for excellence. We excel in creating extraordinary experiences for our guests with our unique locations: SantaPark – Christmas Theme Park, exclusive Santa Claus Secret Forest Joulukka, Hidden Arctic Cloud Villas, Aino Private Island, Lapland Luxury DMC and award-winning Arctic TreeHouse Hotel.
Our mission is to make every moment of our guests stay a lifelong memory. We also wish our team to have a great working experience and every day embark on a new adventure – creating, learning and developing with us!
We are looking for private chefs to create unforgettable dining experiences for our guests. As a true culinary rockstar you showcase your full skill set from cooking to hosting.
Your responsibilities include:
– Planning and executing memorable dining experiences
– Cooking with high-quality ingredients
– Engaging with guests and creating a warm atmosphere
We are looking for:
– Professional culinary skills and industry experience
– Excellent social skills and emotional intelligence
– Creativity, humor, stamina, and a flexible attitude
What to expect:
– A fun international work environment
– A once-in-a-lifetime opportunity to work in the capital of Finnish Lapland
– Hourly salary (+supplements, holiday compensation)
– Collective Agreement for the Hotel, Restaurant and Leisure Industry (Sundays and official holidays are double paid in Finland)
– Flexible working hours from Monday to Sunday with alternating days off
– Average work hours 90 h/3 week – during the season the amount is usually higher
– Day and evening shifts
– Company benefits (check the career page)
– Supported accommodation
Send your application and CV positions will be filled once suitable candidates are found!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä