Kuvaus

Vastuut:
– Kassatyö
– Asiakaspalvelutehtävät
– Yhteistyö keittiön ja salihenkilökunnan kanssa
– Ruoka- ja juomatilaukset
– Siisteyden ja järjestyksen ylläpito.

Vaatimukset:
– Eduksi katsotaan aiempi kokemus tarjoilijan työstä nopeatempoisessa työympäristössä
– Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot
– Kyky tehdä monia asioita samanaikaisesti

Vaaditut taidot:
– POS (Point of Sale) -järjestelmien tuntemus tilausten käsittelyssä ja maksamisessa.
– Ymmärrät ravintolan etiketin ja palvelustandardit.
– Kyky työskennellä tehokkaasti paineen alaisena säilyttäen ystävällisen ja ammattimaisen käytöksen., Responsibilities:
– Cashier work
– Customer service duties
– Cooperation with the kitchen and hall staff
– Food and drink orders
– Maintaining cleanliness and order.

Standard:
– Previous experience as a waiter in a fast-paced work environment is considered an advantage
– Good interaction and customer service skills
– The ability to do many things at the same time

Required skills:
– Knowledge of POS (Point of Sale) systems in order processing and payment.
– You understand the restaurant’s etiquette and service standards.
– Ability to work effectively under pressure while maintaining a friendly and professional demeanor.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala