Kuvaus

Lounasravintolan kokki
Vastuut:
– Valmistaa ja kokkaa monipuoliset lounasmenun tuotteet ravintolastandardien ja reseptien mukaisesti.
– Varmistaa, että ruoan laatu, maku ja esillepano vastaavat tai ylittävät asiakkaiden odotukset.
– Huolehtii keittiötiimin kanssa inventaariosta.
– Noudattaa aina elintarviketurvallisuutta ja sanitaatiota koskevia ohjeita.
– Työskentelee tehokkaasti nopeatempoisessa ympäristössä palvelun aikataulujen mukaisesti.

Vaatimukset:
– Kokemus kokin työstä, mielellään lounas- tai nopeatempoisessa ravintolaympäristössä.
– Erilaisten ruoanlaittotekniikoiden ja keittiöiden tuntemus.
– Kyky tehdä monia asioita yhtäaikaisesti, priorisoida ja työskennellä paineen alla.
– Keittiön toimintatapojen ja turvallisuussääntöjen noudattaminen.
– Intohimo poikkeuksellisten kulinaaristen elämysten tuottamiseen.

Vaaditut taidot:
– Ravintola-alan tutkinto tai vastaava pätevyys
– Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
– Ahkera ja vastuuntuntoinen., Lunch Restaurant Cook
Responsibilities:
– Prepares and cooks versatile lunch menu items in accordance with restaurant standards and recipes.
– Ensures that food quality, taste and presentation meet or exceed customer expectations.
– Takes care of the inventory with the kitchen team.
– Always follows instructions regarding food safety and sanitation.
– Works efficiently in a fast-paced environment in accordance with service schedules.

Requirements:
– Experience as a chef, preferably in a lunch or fast-paced restaurant environment.
– Knowledge of different cooking techniques and kitchens.
– Ability to multitask, prioritize and work under pressure.
– Complying with kitchen procedures and safety rules.
– Passion for producing exceptional culinary experiences.

Required skills:
– A degree in the restaurant industry or a similar qualification
– Good interaction and teamwork skills
– Hardworking and responsible.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala