Kuvaus
Etsitkö kesätyötä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme teitä Leipuri ja leipomotyöntekijä (kesätyö)
Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo yli 130 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Etsimme nyt iloiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä Jyväskylän seudun Fazer myymäläleipomoihin.
Kesäleipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Osa tehtävistämme ei edellytä leipurin koulutusta ja leipomotyöntekijänä tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään artesaanileivonnan salat aitiopaikalta, ilman aiempaa alan kokemusta. Leipomotyöntekijänä työnkuvasi sisältää leipomomme avustavia tehtäviä, kuten pakkausta ja pellitystä. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakkaitamme, joten reipas asiakaspalveluasenne on meille tärkeää kaikissa tehtävissä.
Tarjoamme Jyväskylän seudulla kesätöitä ajalle 2.6.-31.8.2025:
Kokoaikainen (40 h/viikko) kesätyö sopii sinulle, joka haluat panostaa kesällä työkokemuksen kartuttamiseen. Kokoaikaisia tehtäviä tarjoamme seuraavissa myymäläleipomoissamme:
– Prisma Keljo
– Prisma Palokka
– Prisma Seppälä
Osa-aikainen kesätyö puolestaan sopii sinulle, joka haluat nauttia kesällä vapaa-ajasta ja joustavuudesta. Osa-aikaisia tehtäviä tarjoamme vähintään seuraavasti myymäläleipomoissamme:
– Prisma Keljo, 16 h/viikko
– Prisma Seppälä, 16 h/viikko
– S-market Äänekoski, 24 h/viikko ajalle 2.6.-31.7.2025
Voimme tarjota osa-aikaiselle kesätyöntekijälle lisätunteja leipomon tarpeen ja kesätyöntekijän käytettävyyden mukaan.
Miksi kesätyö Fazer Myymäläleipomossa?
Fazer Myymäläleipomoissa sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä niin tuotevalikoimamme vaihtuvuuden vuoksi kuin etenemismahdollisuuksina. Työn suola on tehtävien monipuolisuus ja vaihtelevuus, päivittäiset asiakaskohtaamiset ja ilmapiiri, jossa kannustetaan olemaan oma itsensä sekä tuomaan omat vahvuudet esiin.
Tarjoamme fazerilaisille henkilöstöetuina työterveyspalvelut heti ensimmäisestä päivästä alkaen, laadukkaat työvaatteet- ja varusteet, henkilökunta-alennukset Fazerin kahviloissa ja Gateau -leipomomyymälöissä sekä osto-oikeuden Fazerin henkilökuntamyymälöissä.
Me Fazerilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.
Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Leipurin tehtävässä odotamme sinulta leipurin koulutusta tai alan opintoja sekä käsinleivontaosaamista, sillä osassa leipomoista on myös yksintyöskentelyä. Osaan leipomoistamme etsimme leipomotyöntekijöitä, jolloin alan koulutusta ei vaadita. Toivomme, että omaat ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamistasi työn kautta.
Kesätyö myymäläleipomossamme edellyttää suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti myymäläleipomon aukioloaikojen mukaisesti sekä arkipäivisin että viikonloppuisin. Odotamme valmiutta työskennellä kaikissa leipomoryhmän Fazer Myymäläleipomoissa, joita ovat Prisma Keljo, Prisma Palokka, Prisma Seppälä ja S-market Äänekoski.
Palkkaus
Noudatamme palkkauksessa Suomen Elintarviketyöläisten Liiton (SEL) leipomoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Leipomotyöntekijän aloituspalkka on 1 927 € kuukaudessa ja leipurin aloituspalkka on 2 026 € kuukaudessa. Peruspalkkasi määräytyy alan koulutuksen ja aiemman leipomoalan kokemuksen mukaan ja maksamme peruspalkan päälle työehtosopimuksen mukaiset lisät.
Hae nyt ja tule mukaan luomaan makuelämyksiä kanssamme!
Hae kesätyöpaikkaa 23.2.2025 mennessä ja voit olla pian yksi fazerilaisista!
Kysyttävää?
Voit lähettää kysymyksesi meille sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@fazer.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!
Kesä- tai sesonkityö on ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?
40h/viikko tai osa-aikainen
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat