Kuvaus
Haemme leipomotyöntekijöitä Leipomo Rostenin tuotantoon Turun Itäharjulle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työvuorot ovat maanantaista perjantaihin klo 07.00-09.00 aloitusajalla.
Leipomotyöntekijän työhön kuuluvat monipuoliset leipomon työt aina tuotteiden valmistuksesta niiden pakkaamiseen. Hyvän leipomotyöntekijän ominaisuuksia ovat ripeys ja tarkkuus sekä ymmärrys elintarviketuotteiden käsittelyyn liittyvistä erityispiirteistä. Arvostamme kokemusta elintarvike- tai ravintola-alalta. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Toivomme lisäksi, että olet täsmällinen ja että asenteesi työtä kohtaan on kohdillaan. Työhön annetaan kattava perehdytys. Palkkaus on leipomoalan työehtosopimuksen mukainen.
Lähetä hakemuksesi pikaisesti: www.vertico.fi Lisätietoja antaa Erkki Nummisto 050 411 5242 / Hakemukset myös sähköpostilla: erkki.nummisto@vertico.fi
Meillä on käytössä Palkka 365 -palvelu, jossa työntekijä voi itse päättää palkanmaksuaikataulun. Voit valita tekemistäsi työvuoroista ne, joista haluat palkan maksettavaksi jopa samana päivänä. Jokaisena päivänä ympäri vuoden. Kun olet töissä meillä, sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro, aina ei sitäkään. Sinä päätät.
Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä