Kuvaus
Kasvisgalleria on monipuolinen, kasvava ja laadukkaaseen ruokaan keskittynyt ruokatalo Kuopiossa. Uudenaikaisilla tuotantolinjoilla valmistamme ruokakomponentteja ja täysin valmiita ruokatuotteita vähittäiskauppaan, Foodserviceen ja teollisuuteen. Osaksi Juustoportti-konsernia Kasvisgalleria liittyi vuonna 2010. Herkullisten ruokatuotteiden parissa työskentelee vakinaisesti noin 40 ruoka-alan ammattilaista ja sesonkiaikoina kymmeniä kausityöntekijöitä. Liikevaihtomme on tällä hetkellä jo 10 miljoonaa euroa.
Etsimme kunnossapitopäällikköä kehittämään ja koordinoimaan kunnossapitotoimintaa sekä varmistamaan laitteistojen korkean käytettävyyden ja tuotantoprosessien sujuvuuden.
Vastaat kunnossapitotiimin päivittäisestä toiminnasta, ennakoivan ja korjaavan huollon suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Yhteistyössä tuotannon ja muiden osastojen kanssa varmistat, että laitteet toimivat tehokkaasti, turvallisesti ja keskeytyksettä. Toimit osana huoltotiimiä, koordinoit ulkoisia palveluntarjoajia ja pidät huolta siitä, että kunnossapitotyö täyttää turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Lisäksi kehität tuotannon sujuvuutta ja tehokkuutta teknisin ratkaisuin ja hyödynnät uusia teknologioita toiminnan tehostamiseksi.
Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on:
– Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
– Kokemusta kunnossapitotoimintojen vastuutehtävistä, mieluiten elintarvike- tai prosessiteollisuudessa
– Hyviä johtamis-, organisointi- ja tiimityötaitoja
– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä paineen alla
– Käytännön kokemusta kunnossapitojärjestelmien käytöstä ja raportoinnista
– Suomen ja englannin kielen taitoa.
Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin, siksi tarjoamme:
– Vastuullisen ja monipuolisen tehtävän osana ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä
– Kattavat ja maukkaat työsuhde-edut, kuten esimerkiksi ePassin liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin, herkulliset välipalat työpäivän aikana, laajemman työterveyshuollon sekä erilaiset tapahtumat ja kampanjat työhyvinvoinnin tukemiseksi
– Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
– Uuden ja modernin työympäristön, jossa turvallisuus ja ympäristöystävällisyys ovat keskeinen osa työtämme.
Hae tehtävää heti tai viimeistään 6.1.2025. Johtaja Mikko Peltola p. 040 5338761 vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse seuraavina ajankohtina: 10.12. klo 812, 17.12. klo 1215.30 ja 31.12. klo 812.
Liity joukkoomme ja ole mukana varmistamassa laadukkaiden elintarvikkeiden tuotanto!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä