Kuvaus
Haluatko olla mukana valmistamassa ruokaa, joka vaikuttaa ihmisten arkeen?
Puijonsarven tuotantokeittiö sijaitsee Päivärannassa ja siellä valmistetaan n. 1000 ateriaa päivittäin. Kokin tehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistustehtäviä, huolehtien omalta osaltasi tuotteiden oikeellisuudesta ja laadusta. Lisäksi pidät huolen omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Työ sisältää myös aterioiden pakkaamista, jakamista ja lähettämistä. Työssä käytetään päivittäin mm. Aromi14 -tuotannonohjausjärjestelmää ja ruuanvalmistuksessa noudatamme yhteistä reseptiikkaa.
Työ on päivätyötä ma-pe klo 6.45–14.54. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 1.4.2025 – 31.5.2026.
Miksi valita meidät?
Työyhteisö on meidän voimavara. Meillä on turvallinen ja kannustava työilmapiiriä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan. Työmme perustuu merkityksellisyyteen ja työyhteisömme ammattiylpeyteen – me emme jätä työkaveria tai asiakasta pulaan. Monimuotoisuus on meillä rikkaus ja meille saat tulla töihin juuri sellaisena kuin olet.
Näiden lisäksi tarjoamme mm.:
– mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta työnohessa oppisopimuskoulutuksella
– kattavat työterveyspalvelut
– työvaatteet ja -jalkineet
– ePassin, työsuhdepyöräedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme
– osittain työnantajan kustantamaan ateriaan päivittäin
Mitä odotamme sinulta?
Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on catering-alan koulutus – suuntautumisvaihtoehtona kokin, suurtalouskokin tai dieettikokin tutkinto sekä soveltuvaa kokemusta alalta. Alan opiskelijat huomioidaan myös eli hyvän tyypin löytyessä olemme valmiita kouluttamaan oppisopimuksella. Tässä tapauksessa toivomme, että olet päässyt kerryttämään jonkun verran kokemusta ruuanvalmistuksen osalta ainakin harjoitteluiden tiimoilta sekä sinulla on käsitys erityisruokavalioista. Keittiöllä dieettikokin tehtävät kuuluvat kaikille ja opetamme lisää tarvittaessa. Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmän hallinta tai osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Hakijalta edellytämme hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä ja toivommekin hakijalla olevan intoja ja hyvä asenne tekemiseen.
Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja peruspalkka on 2131,30 – 2191,79 €/kk valitun henkilön ammattitaidon ja ammatillisen osaamisen mukaan. tämän lisäksi maksetaan kokemuslisä mikäli sinulla aiemmin hankittua hyväksiluettavaa työkokemusta.
Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä – valmistamasi ateriat vaikuttavat päivittäin tuhansien ihmisten arkeen. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi.
Tule mukaan valmistamaan ruokaa, jolla on merkitys! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli haluat kysellä tehtävästä niin voit soitella palveluesihenkilö Eija Kulajoelle, p. 044 4260 298.
Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Palvelumme koostuvat ruoka-, kuljetus- ja välinehuoltopalveluista, laitoshuollon ja tekniikan palveluista sekä materiaalilogistiikan kokonaispalveluista. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat