Kuvaus

Kokki, Louhelankeittiö, Vantaa

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme kokkia kesätöihin.

Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen ja sinulta löytyy keittiöalan perustutkinto, sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi.

Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellään, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen.

Työ on päivätyötä klo 06:00-13:46 ja olemme auki viikon jokaisena päivänä.

Tehtävänäsi on hoitaa valmistuskeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat kaikki keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden valmistamisesta tiskihuoltoon sekä tukkukuormien purkuun.
Keittiössä valmistetaan päivittäin n. 200:lle lounasta ja n.160:lle päivällistä. Osa ruoista lähtee ulkopuolella oleviin yksikköihin päivittäin.

Etsimämme henkilö on ravitsemusalan ammattilainen, joka osaa huomioida työssään erityisruokavaliot, sesongin vaihtelut sekä hävikin minimoimisen. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön.
Kohtaat avoimesti asiakaskuntamme, joka koostuu eri ikäisistä mielenterveys- ja päihdekuntoutujista.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. 
Työpaikkamme on savuton.

Työn kesto: 9.6.2025 – 31.8.2025 (neuvoteltavissa)
Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan tessin mukainen G20C.
Tehtävä on määräaikainen, kokoaikainen.
Suomen kielen taito vaaditaan.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Lähetäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 20.4.2025 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Koskinen, 0401238253, salla.koskinen@mehilainen.fi (klo 6-13.30)
Mira Lehtola, mira.lehtola@mehilainen.fi 

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: