Kuvaus

KOKILLE PAIKKA VAPAANA KEITTIÖSSÄMME JÄRVENRANTAHOTELLISSA TUUSULASSA

Haemme keittiöalan ammattiylpeitä tekijöitä yksityiseen perheyritykseen hotelli Gustavelundiin. Kokki palkataan vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toteutamme monipuolisia ja vaihtuvia tuotteita: päivittäin tarjolla on hotelliaamiainen sekä lounas, iltaisin tarjoillaan mm. bankettien lisäksi A la Cartea. Terassillmme kesäkeittiössä valmistetaan grilliruokia sekä ryhmille että yksittäisille asiakkaille. Hotellissamme järjestetään festivaalityyppisiä tapahtumia, kuten urheiluautomeetingejä. Asiakaskuntamme koostuu suurelta osin kokousasiakkaista, joista noin kolmasosa on kansainvälisiä vieraita. Kokousvieraillemme tarjoamme maistuvia kokoustarjoiluja ja valmistamme ryhmäillallisia sekä buffetruokailuja. Olemme myös suosittu perhejuhlien pitopaikka. Hakijoilta edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta ravintolakeittiössä työskentelystä sekä hygieniapassia. Toivomme sinulta joustavuutta, aloitteellisuutta sekä yhteistyökykyä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: