Kuvaus

Ravintola Rumpu on vuonna 2012 perustettu laadukkaasta ruokatuotteestaan tunnettu suomalainen lounasravintola, jolla on yhteensä 6 ravintolaa Helsingissä ja yksi Espoossa ja yksi Tuusulassa. Panostamme maukkaaseen arkiruokaan toimipaikoissamme.

Etsimme extra kokkia Riihikallion Rumpuun.

Oletko innokas, kokemusta kerryttänyt keittiön ammattilainen. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja olet kotonasi niin keittiössä kuin salin puolellakin.

Työssäsi vastaat buffet lounaan ja kahvilatuotteiden valmistuksesta. Työvuorot sijoittuvat ma-su 8:00-16.00 väliselle ajalle ja työtä on noin kaksi päivää viikossa.

Odotamme sinulta:
Sinulla on alan koulutus ja työkokemusta. Olet positiivinen, reilu ja sosiaalisesti lahjakas tiimipeluri. Omaat myönteisen palveluasenteen ja hyvät organisointikyvyt. Tehtävässä menestyy ammattilainen, joka on tottunut vastaamaan keittiön käytännön tehtävistä ja aikatauluista.

Miksi meille?
Olemme helposti lähestyttävä, rento ja kannustavan ilmapiirin porukka. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat terveyspalvelut sekä hyvät henkilökuntaedut ja kilpailukykyisen palkan. Meillä on hyvät mahdollisuudet edetä uralla ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Asiakastyytyväisyys, hyvä ruoka sekä henkilökunnan työhyvinvointi ovat avainasemassa kaikessa tekemisessämme.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen pia.vaisanen@ravintolarumpu.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 10.4.2025 Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: