Kuvaus

Etsitkö töitä talvikaudelle 2024-2025? Miltä kuulostaisi työskennellä idyllisissä maisemissa? Etsimme kokkia talvikaudelle 2024-2025 Iso-Syötteelle!

Mistä on kyse?

Asiakasyrityksemme sijaitsee Iso-Syötteellä.
Työvuorot ajoittuvat maanantain ja sunnuntain välille. Tekijältä edellytetään valmiutta 3-vuorotyöhön. Työ alkaa arviolta joulukuun puolessa välissä ennen sesonkia ja päättyy huhti-toukokuun vaihteessa.

Työssäsi valmistatmenulta erilaisia ruoka-annoksia.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, jolla on soveltuva koulutus ja kokemusta kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa sekä pystyt toimimaan työssä itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio siitä, miltä hyvä ruoka maistuu ja näyttää.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää joulukuun puolesta välistä huhtikuun loppuun.
Meidän kautta järjestyy sinulle myös asunto. Vuokra 300 € / kuukaudessa, huonekaverin kanssa. Jos haluat asua huoneistossa yksin, vuokra on 600 € / kuukaudessa.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

– Tehtävän palkkaus pohjautuu MaRa:n työehtosopimukseen. Työehtosopimuksen mukaiseen palkkaan vaikuttaa aikaisempi alan työkokemuksesi. Olemme valmiita keskustelemaan palkasta osaamiseesi pohjautuen.

– Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

– Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala