Kuvaus
Edellytämme hakijalta hygieniapassia, elintarviketyöhön soveltuvaa terveydentilaaomatoimisuutta, yhteistyötaitoja, sekä kykyä ottaa vastuuta ruuanvalmistuksesta. Hakemuksissa katsotaan eduksi alan koulutus ja kokemus keittiötyöstä. Hakija voi myös keittiöalaa opiskeleva. Leirikeskus sijaitsee Sauvon Karunassa os. Halssintie 25, 21590 Sauvo. Hygieniapassia edellytetään.
Palkkaus on KirVESTES:n mukainen. Tehtävän vaativuusryhmä on 402 (peruspalkka 2 277,23). Lisäksi maksetaan kokemukseen perustuvaa kokemuslisää (83,50 € – 311,50 €).
Hakemukset jätetään Kirkkorekry – järjestelmän kautta 18.5.2025 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä