Kuvaus
Kesä on pääsesonkia, mutta vieraita palvellaan ympäri vuoden. Meille on tärkeää luoda unohtumattomia makuelämyksiä ja tarjota asiakkaille herkullista artesaaniruokaa laadukkaista, paikallisista raaka-aineista.
Paikan kolme ravintolaa tarjoavat monipuolisia keittiöhaasteita:
-Päärakennuksen ravintola à la carte – ja buffet-menut
-Avotuli-ravintola herkkuja avotulilta ja savustimesta
-Rantaravintola laavakivigrillin burgerit ja napolilaiset pitsat terassilla
Haemme kokkeja kesäsesonkiin! Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elokuulle saakka.
Odotamme sinulta:
Kokemusta kokin työstä tai vahvaa intoa oppia
Kykyä työskennellä itsenäisesti ja paineen alla
Joustavuutta ja tiimihenkeä
Tarjoamme sinulle:
Kilpailukykyisen palkan
Mahdollisuuden majoittua kohtuullista korvausta vastaan
Uudenlaista työkokemusta upeassa ympäristössä
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille saman tien: rekrytointi@teampa.fi
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat