Kuvaus

Haemme ammattitaitoista kokkia legendaariseen Panimoravintola Bruuveriin Helsingin Kamppiin.

Rehdistä easy-going-ruokatyylistään tunnettu Bruuveri tarjoilee mutkatonta ruokaa keskellä Kamppia. Panimoravintola pysyy uskollisena linjalleen: hyvä olut ansaitsee rinnalleen konstailemattomia makuja.

Bruuverin keittiö sykkii joka päivä. Ruokalista on suunniteltu elämään auvoisaa yhteiseloa laatuoluiden sekä -viinien kanssa. Keittiömme suosii yhtä lailla nälkäistä vegaania kuin sekasyöjääkin. Annokset valmistetaan alusta saakka laadukkaista, maukkaista ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista. Ruokatyylimme on easy-going, jätä siis pönötyspöksyt kotiin, varustaudu hyvällä meiningillä.

Reilujen ruoka-annosten lisäksi tarjoilemme rentoa sormiruokaa, kuten rapeaksi fritattuja luomuruistikkuja, dippiperunoita, kukkakaaliwingsejä ja muita syljen suupieliin herauttavia herkkuja. Kylkeen huurteinen käsityöläisolut ja se on kuule siinä silkka nautinto.

Bruuverissa työskennellään reilussa ja rennossa työympäristössä, kollegoita kunnioittaen. Työvuorot sijoittuvat sekä lounasvuoroihin, että iltavuoroihin.

Odotamme sinulta:

Kokemusta á la carte-keittiössä työskentelystä vähintään 2 vuoden ajan ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Paineensietokykyä ja joustavuutta
Valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa
Tiimityöskentelytaitoja
Suomenkielen osaamista

Töitä tarjolla vakituisesti vähintään 90h/3vkoa ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.
Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Annan mielelläni lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla.

Eduard Von Veh
eduard.von.veh@staffmax.fi
+358 44 972 3315

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: