Kuvaus
SOUPSTERIN OP-KORTTELIN RAVINTOLAT ETSII KOKKIAHaemme nyt iloiseen ja dynaamiseen tiimiimme iloista, reipasta ja asiakaslähtöistäkokkia! Lue lisätietoja konseptista ja työnkuvasta ilmoituksen lopusta 🙂
Mitä etsimme?- reipasta, joustavaa ja asiakaslähtöistä asennetta – kokenutta konkaria, joka on jo monessa sopassa keitetty taiuransa alussa olevaa tulevaisuuden tekijää, jolla on kova halu oppia lisää- ainakin jonkin verran aiempaa kokemusta laadukkaan lounastuotteen valmistamisesta joko esim. salaattibuffetin osalta tailämpimän keittiön puolelta- intohimoa ruoanlaittoa kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä- hyvää tyyppiä, joka tekee hemmetin hyvää ruokaa :)- tsemppaavaa asennetta ja paineensietokykyä- suomen ja englannin kielen taitoa- asut suomessa ja sinulla on voimassaoleva työ- ja oleskelulupa- toivomme myös, että sinäkin olet tiimipelaaja, sillä toimiva tiimi on meille erityisen tärkeä <3Mitä tarjoamme?- kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, joka alkaa maalis-huhtikuussa sopimuksen mukaan (mahdollisuus myös esim. 90h/3vko sopimukseen)- ammattitaitoiset ja kannustavat esihenkilöt, jotka jakavat osaamistaan mielellään eteenpäin- monipuolisen konseptin, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi- loistavan tiimin ja iloisen työyhteisön- mahdollisuuden kehittyä ja lisäkouluttautua työn ohella koeajan jälkeen- kilpailukykyisen palkan- koko Familyn kattavat henkilökuntaedut, kuten ePassin liikunta- ja kulttuuriedun, sekä tuntuvat alet Familyn ravintoloista ja yhteistyökumppaneiltamme- Familyn yhteisölliset Fun Clubit, Sport Clubit, After Workit sekä paljon muuta yhteistä kivaa tekemistä- Mahdollisuuden osallistua Familyn kehitysprojekteihin, kuten vastuullisuustyöryhmäämme, Green Advisory BoardiinMillainen työpaikka on kyseessä?Soupsterin toiminnan kehittämisen lähtökohtana on aina yhteistyö kunkin ravintolan asiakkaiden kanssa. Meille on toiminnassamme tärkeintä, että ravintola palveluineen ja tuotteineen vastaa asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin. Tämän vuoksi kaikki ravintolamme ovatkin omia, uniikkeja kokonaisuuksiaan.Soupsterin kolmen ravintolan ravintolakokonaisuus sijaitsee hulppeisssa puitteissa ja keskeisellä paikalla Vallilassa, OP:n pääkonttorilla. Tarjoilemme OP-Korttelin upeissa ravintoloissamme arkisin monipuolista, tuoreista raaka-aineista itse valmistettua lounasta kolmen konseptin puitteissa, aamiaista ja deli-tuotteita kahvilassamme sekä toteutamme catering- ja edustustarjoiluja talon kymmeniin kokoustiloihin sekä asiakkaiden järjestämiin tilaisuuksiin. Lounaalla asiakkaat voivat valita Pannun monipuolisen salaattipöydän ja lämpimät lautasannokset, Kulhon sushibuffetin tai Uunin kuukausittain vaihtuvan sesonkikonseptin.Tässä työssä arkesi keskittyy Pannun lounastuotteeseen, eli salaattibuffetin valmistamiseen sekä lämpimien lounasannoksien valmistamiseen yhdessä keittiömestarin ja muun tiimin kanssa.Ajoittain työskennellään myös muissa tehtävissä ravintolan muissa työpisteissä.Työ ajoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 7-16 väliin, mutta ajoittain vuoroja on myös iltaisin, tilauksista riippuen.Tässä tehtävässä löytyy kivasti haastetta, ja aiempi kokemus on ehdoton plussa.Kuitenkin meille on tärkeintä löytää hyvää fiilistä ylläpitävä, kiva tyyppi, joka tykkää täysillä ruoanlaitosta ja nauttii siitä, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä:)Haethan pian! Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja kutsumme hakijoita haastatteluun koko haun ajan!Soupsterin arvotFUN haluamme, että töissä on myös kivaa, sillä uskomme sen auttavan työntekijöitämme jaksamaanJATKUVA KEHITYS kehittäminen takaa meille jatkuvuuden ja pitää työn mielekkäänäVÄLITTÄMINEN henkilökunnasta, asiakkaista ja työn laadusta välittäminen on meille sydämen asiaFiilistele meitä lisää somessa:Soupster Family InstagramissaSoupster Family FacebookissaSoupster Family TikTokissaSoupster – Good vibes are contagious!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat