Kuvaus

Etsimme kokkeja talvikaudelle 2024-2025 Lapin sesonkiin!
Jos olet itsenäinen ammattilainen, haluamme kuulla sinusta.

Tärkeimmät tehtäväsi:
– Valmistat itsenäisesti erilaisia kylmiä ja lämpimiä ruokia.
– Ymmärrät ruoan laadun päälle.
– Noudatat hygienia- ja turvallisuusohjeita ruoan valmistuksessa ja käsittelyssä.
– Olet yhteistyökykyinen ja utelias oppimaan uutta.

Odotamme sinulta:
– Kokemusta kokin tehtävistä ammattikeittiössä.
– Kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn.
– Voimassa olevaa hygieniapassia.

Lapin asiakaskuntamme koostuu niin hotelleista kuin yksittäisistä ravintoloistakin. Ole siis meihin yhteydessä ja kerro rohkeasti omista unelmistasi, itsestäsi ja tavoitteistasi!, We are looking for chefs for the winter season 2024-2025 in Lapland!
If you are an independent professional, we want to hear from you.

Your main tasks:
– You independently prepare different cold and hot dishes.
– You understand the quality of the food.
– You follow hygiene and safety instructions when preparing and handling food.
– You are cooperative and curious to learn new things.

We expect from you:
– Experience as a chef in a professional kitchen.
– Ability to work independently and efficiently.
– Valid hygiene passport.

Our customer base in Lapland consists of both hotels and individual restaurants. So, get in touch with us and feel free to tell us about your dreams, yourself and your goals!

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala