Kuvaus
** English below
Houkutteleeko Lapin taika ja haluaisit työskennellä seuraavan talven revontulien alla tunnelmallisessa Laanilan Kievarin keittiössä?
Haemme nyt Kievariin ammattitaitoista ja kunnianhimoista kokkia talvisesonkiin 2024-2025. Etsimämme henkilö omaa alan koulutuksen ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, työskentelee itsenäisesti ja haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan. Työskentelet tiiviisti koko kauden pienessä ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa tehdään töitä intohimoisesti mutta rennolla fiiliksellä.
Kievarilla panostetaan puhtaisiin ja paikallisesti tuotettuihin raaka-aineisiin, joita Lapin luonto tarjoaa runsaasti. Tunnelmallinen vanha rakennus luo ainutlaatuisen ilmapiirin keskellä parasta Lappia. Pääset työskentelemään ravintolaan, joka on tunnettu korkeatasoisesta palvelustaan ja paikallisten raaka-aineiden taidokkaasta käytöstä.
Laanilan Kievari on toiminut 2012 vuodesta lähtien, joskin välissä on tapahtunut sukupolven vaihdos ja tällä hetkellä Kievaria emännöi Ruotsalaisen pariskunta. Samuli ja vaimonsa Leena, ovat ottaneet ravintolan vetovastuun sukupolven vaihdoksen jälkeen. Jäljelle jäi huikea perintö ja tieto sekä maailman parhaan ruisleivän juuri, ja Samulin luomaa viinilistaa on tultu ihmettelemään kauempaakin.
Töitä on tarjolla joulukuun alusta Vappuun asti kokoaikaisesti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-la iltoihin välille 14-00. Tilauksesta Kievarissa tarjotaan myös lounasta, joten toisinaan on myös aamuvuoroja tarjolla.
ODOTAMME SINULTA:
– Ravintola- ja catering-alan perustutkintoa
– Kokemusta ac-keittiöstä
– Paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Organisointi- ja priorisointitaitoja
– Reipasta ja positiivista asennetta
– Englannin/suomen kielen taitoa
– Ammattiylpeyttä ja jatkuvaa halua kehittyä ammatillisesti
– Intohimoa tehdä herkullista ja houkuttelevan näköistä ruokaa.
TARJOAMME SINULLE:
– Ammattitaitoisen tiimin tuen
– Majoituksen omassa huoneessa, vuokra 300€/kk
– Palkkauksen osaamisen ja kokemuksen mukaan
– Mahdollisuuden kehittyä työssään
– Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
– Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
– Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti.
Mikäli edellä mainitut osuu kohdallesi, hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
#töihintunturiin
—
Are you enchanted by the Magic of Lapland and dreaming of working under the Northern Lights?
We are currently seeking a skilled and ambitious Chef for the 2024-2025 winter season at the charming Laanilan Kievari. Our ideal candidate possesses relevant educational background and prior experience in similar roles, can work independently, and is driven to continually enhance their skills and expertise.
You will be working closely throughout the season with a small, professional team that is passionate yet maintains a relaxed atmosphere.
At Kievari, we emphasize the use of fresh, locally sourced ingredients, abundant in the nature of Lapland. Our charming old building creates a unique atmosphere in the heart of Lapland’s finest. You’ll be working in a restaurant renowned for its high-quality service and expert use of local ingredients.
Laanilan Kievari has been in operation since 2012. However, there has been a generational change, and it is now run by a couple, Samuli and his wife Leena. After taking over the restaurant, they have preserved an impressive legacy and expertise.
Work is available full-time from the beginning of December until May Day. The shifts are mainly in the evenings from Monday to Saturday between 2 PM and midnight. Occasionally, lunch service is also provided at Kievari, so there are sometimes morning shifts available as well.
Could this be your future workplace? Apply quickly, as we are processing applications during the application period and will hire as soon as we find a suitable candidate.