Kuvaus
Lapinlahden keskuskeittiöllä valmistetaan alueen päiväkotien, esikoulujen, koulujen sekä hyvinvointialueen asiakkaiden ateriat huomioiden ravitsemussuositukset. Ruuanvalmistuksessa noudatamme yhteistä reseptiikkaa sekä työskentelemme työyksikkömme tehtäväkuvauksien mukaisesti.
Kokin tehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistustehtäviä huolehtien omalta osaltasi tuotteiden oikeellisuudesta ja laadusta. Lisäksi pidät huolen omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Työ sisältää myös tavaroiden vastaanottoa ja varastointia, aterioiden pakkaamista, jakamista ja lähettämistä sekä puhtaanapitotöitä. Työssä käytetään myös päivittäin mm. Aromi -tuotannonohjausjärjestelmää.
Haemme nyt kokkia/dieettikokkia Lapinlahden keskuskeittiölle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä ma-su klo 6.00–17.09 välillä. Viikkotyöaika on 38,25 h/viikko. Työt alkavat 10.2.2025 tai sopimuksen mukaan.
Miksi valita meidät?
Työyhteisö on meidän voimavara. Meillä on turvallinen ja kannustava työilmapiiriä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan. Työmme perustuu merkityksellisyyteen ja työyhteisömme ammattiylpeyteen – me emme jätä työkaveria tai asiakasta pulaan. Monimuotoisuus on meillä rikkaus ja meille saat tulla töihin juuri sellaisena kuin olet.
Näiden lisäksi tarjoamme mm.:
– mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta työnohessa oppisopimuskoulutuksella
– kattavat työterveyspalvelut
– työvaatteet ja -jalkineet
– ePassin, työsuhdepyöräedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme
– osittain työnantajan kustantamaan ateriaan päivittäin
Mitä toivomme sinulta?
Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on catering-alan koulutus – suuntautumisvaihtoehtona kokin, suurtalouskokin tai dieettikokin tutkinto. Toivomme, että olet päässyt kerryttämään kokemusta tuotantokeittiössä työskentelystä sekä omaat vahvan erityisruokavalioiden tuntemuksen, koska kokkitehtävien lisäksi toimeen kuuluu dieettikokkitehtäväkiertoon osallistuminen. Aromi -tuotannonohjausjärjestelmän hallinta tai osaaminen katsotaan eduksi. Hakijalta edellytämme hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.
Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja peruspalkka on 2131,30–2320,93 €/kk riippuen hakijan ammattitaidosta ja ammatillisen osaamisen tasosta. Tämän lisäksi maksetaan vuorolisät ja mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli sinulle on aikaisempaa hyväksi luettavaa kokemusta.
Liity osaksi ammattitaitoista joukkoa ja laita meille hakemus! Huomiothan kuitenkin, että haastattelemme jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan osaajan osuessa kohdalle.
Mikäli sinulle on kysyttää tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, esihenkilö Marja Pitkänen vastaa sinulle mielellään. Marjan tavoitat numerosta 044 426 0516.
Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Palvelumme koostuvat ruoka-, kuljetus- ja välinehuoltopalveluista, laitoshuollon ja tekniikan palveluista sekä materiaalilogistiikan kokonaispalveluista. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat