Kuvaus

Hei sinä uutta työtä etsivä ravintola-alan ammattilainen – me etsimme sinua! Tule työskentelemään Oulun hienoimpien maisemien keskelle Nallikariin ja tuo mukanasi oma osaamisesi ja intohimosi jo entuudestaan kokeneeseen keittiön tiimiin!

Etsimme KOKKIA Ravintola Nallikariin!

Työstä tarkemmin:

Täällä pääset loihtimaan pohjoismaisia herkkuja paikallisista ja puhtaista raaka-aineista aina lounaasta ala carteen. Työpäiväsi koostuu ravintolan monipuolisesta ruoanvalmistuksesta sekä keittiön päivittäisistä toiminnoista. Pääset työskentelemään myös yhtiön toisessa toimipisteessä, juuri avatussa italialaisessa ravintolassa Bistoria Patiossa.

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä vähintään noin vuoden työkokemusta ala carte kokin työstä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja reipasta otetta työskentelyyn sekä innostunutta asennetta ravintola-alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen tai englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja tunnetussa ravintolassa Oulun hienoimpien maisemien keskellä. Työ on monipuolista ja sopivasti haastavaa, mikä mahdollistaa oman ammatillisen kehittymisesi.

Haun eteneminen:

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi ja Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi.

Tervetuloa luomaan herkullisia makuelämyksiä Ravintola Nallikarissa!

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi – henkilöstötaloa.

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä!

Puhelin: 0505471467 Sähköposti: sini.setala@career.fi Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala