Kuvaus
Etsimme konttiravintola Morton Joensuuhun KOKKIA tulevaksi kesäksi 2025!
Morton tunnetaan kehutuista burgereista ja salaateista. Kokkina vastaat esivalmistelusta, ruoan valmistuksesta, keittiön sujuvasta toiminnasta ja laadusta niin, että jokainen annos on tinkimättömästi asiakkaan odotusten arvoinen.
Työtehtävistä ja vastuualueista riippumatta jokainen opettelee tekemään tehtäviä myös oman toimenkuvan ulkopuolta. Näin jokainen voi auttaa toisiaan ja edetä yhdessä tiiminä kohti yhteisiä päämääriä.
Millaista työntekijää etsimme?
Sinulla on kokemusta ravintolakeittiöstä
Tiimityöskentely on sinulle tuttua, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn
Mahdollisuus sitoutua työhön koko kesän ajaksi, toukokuun alusta elokuun loppuun
Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
Sinulla on hygieniapassi
Olet etsimämme ammattilainen, jos sinulla on kokemusta ravintolakeittiöstä useamman vuoden ajalta. Tunnet tiimityöskentelyn salat, mutta kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työskentelemme nopeatempoisessa ja tiiviissä työympäristössä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat. Sinulla on oltava hygieniapassi. Ravintolamme ovat varsin suosittuja, joten kokemus sesonkityöstä katsotaan eduksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Pekko Häkli
puh. 045 126 8255
Ville Pyykönen
puh. 040 639 0904
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat