Kuvaus

Haemme Ylläkselle kahta kokkia talvisesonkiin!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluvat kokin työtehtävät ravintolassa. Seisova pöytä, jossa yleensä aina kolme ruokalajia (liha, kala ja kasvis). Ruuat tehdään itse alusta loppuun, myöskin salaatti. Työtä tehdään 2-vuorossa klo 07.00 – 22.00 välillä. Työsuhde solmitaan kokoaikaisena Henkilöstöliigan kanssa sesongin ajaksi. Työt alkavat marras-joulukuussa ja jatkuvat arviolta huhti-toukokuulle.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kokin työstä. Lisäksi oma-aloitteisuutta, tiimipelaajan asennetta sekä valmiutta joustaa kiireaikoina. Luonnollisesti hygieniapassi vaaditaan. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme mukavan työn hienoissa Lapin maisemissa. Asiakasyritykseltä on vuokrattavissa oma tai jaettu huone yhteismajoituksesta. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi tarjolla on ruokaetu. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, p. 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöala HELAn jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala