Kuvaus

Kokki/ Keittiötyöntekijä

Haluaisitko olla mukana kehittämässä meidän kaunein tarinan?
Kokkina vastaat siitä, että Pargas Kebab Pizzerian isot ja pienet vieraat saavat vatsansa täyteen hyvää ruokaa. Työ sisältää ruokien valmistusta, kuumennusta, salaattien valmistusta ym. helppoja keittiötöitä. Meidän ruokalista kuuluu yli 100 annos mm. pizzat, kebabit hamburit. Keittiön henkilökunta huolehtii keittiötilojen siisteydestä, mutta elintarvikevarastojen ylläpidosta ja kuormien purusta vastaa varaston henkilökunta. Työajat sijoittuvat klo 10-22 välille. Toivomme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tärkeintä ei ole pitkä ja monipuolinen cv, vaan oikea asenne!

TEHTÄVÄN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET
Olet yli 18-vuotias
Opinnot alalta tai kokemuksen kautta kerrytetty kokemus
Työ vaatii hygieniapassin, mutta ei ole edellytys työpaikkaa hakevalle – meillä voit suorittaa hygieniapassin tarvittaessa
Pystyt työskennellä viikonloput ja ylityöt tarvittaessa.

TARJOAMME
Kokoaikaisen työn maaliskuusta alkaen
TES:n mukaainen palkat

Liitä hakemukseesi CV ja vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi tehtävään liittyen.
Tähän tehtävään hakeneet kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala