Kuvaus

Karelia Lines Oy on Lappeenrannassa toimiva, sisävesiliikennettä ja
ravintolatoimintaa harjoittava yritys. Siihen kuuluvat 350 paikkainen
risteilyalus m/s Camilla ja terassiravintola s/s Suvi-Saimaa

Haemme ammattitaitoisia kokkeja molemmille laivoille.
Camillalla palvelee 180-paikkainen ala carte-ravintola, joka on avoinna risteilyjen ajan. Tilauksesta tarjolla myös buffet lounaita ja illallisia. Suvi-Saimaalla ruoka on street food-tyylistä ja keittiö avoinna lounasajasta myöhäiseen iltaan. Ruoka valmistetaan ylpeydellä laivan omissa keittiöissä.

Odotamme hakijoilta hyvää paineensietokykyä, ammattitaitoista otetta työhön, vastuullisuutta, yhteistyötaitoja ja valmiuksia toimia myös yksin vuorossa. Arvostamme kokemusta, mutta asenne ratkaisee!

Konserniin kuuluvat myös Kattava Catering Oy ja Don Papa Oy, joten tarjoamme taatusti monipuolisen ja eloisan työympäristön, avoimen työilmapiirin, mahdollisuuden kehittyä ja mahdollisesti jatkaa töitä konsernin muissa ravintoissa kesän jälkeen, sekä alan TESiä paremman palkan.
Kaikilla työntekijöillämme on halutessaan mahdollisuus työskennellä myös Kattava Cateringin järjestämissä tapahtumissa ja catering-tilaisuuksissa. Työllistämme kesän aikana yli 100 henkilöä ja ympärivuotisesti noin 30 henkilöä.

Mikäli erilainen kesä Saimaan äärellä ja vilkkaassa kesäkaupungissa
Lappeenrannassa oleva työympäristö houkuttaa ja haluat olla mukana
luomassa kesän parhaita muistoja, laitathan hakemuksen tulemaan.

Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: