Kuvaus

Haemme Kuopioon RAVINTOLAKOKKIA asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen.Kokin tehtävänkuvaan kuuluu annosten valmistaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu muut keittiön tehtävät, kuten esivalmistelutyöt ja keittiön puhtaanapito. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta, oma-aloitteista työskentelyotetta, hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme myös, että olet kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn sekä valmis mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ravintola-, ammattikeittiö- tai tuotantoympäristössä sekä alan koulutuksen.Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Töitä tehdään viikossa alkuun 30–37,5 h alkuun yhdessä vuorossa, mutta odotamme työntekijöiltä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa. Tehtävän palkkaus määräytyy aiemman kokemuksen mukaan.Tarjoamme 
Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työtehtävään
Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
TES:n mukaisen palkkauksen
Yksityisen työterveyshuollon
Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
Henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan
Palkan saat halutessasi joka perjantai!
Lisätiedot ja hakuohjeetKiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Liittämällä hakemukseesi CV:n, varmistat paremman mahdollisuuden päästä jatkoon hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on 29.12.2024 asti.Heräsikö kysyttävää? Voit pyytää lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai helposti WhatsAppin välityksellä (arkisin 8-16). Lisätietoja antaa Noora, 044 9788 912www.henkilostopooli.fiHenkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Olemme luotettava ja reilun pelin hengessä toimiva kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä, jonka toteuttamisessa saamme olla mukana, on onnistunut.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala, suomi