Kuvaus

Kokki

Etsimme kokkia vauhdikkaaseen tiimiimme!

Toivomme sinulta löytyvän jo kokemusta itsenäisestä kokin työstä. Pystyt itsenäisesti valmistamaan konseptimme mukaisia annoksia tuoreista raaka-aineista. Meillä sinun ei tarvitse kärsiä puolivalmisteista vaan pääset valmistamaan maukkaat annokset tuoreista ja kauden mukaisista raaka-aineista!

Spoonissa jokainen päivä on erilainen! Palvelemme asiakkaita ympärivuoden mutta varsinkin golfkaudella todella monipuolisen tuotevalikoiman turvin. Kahvilatuotteista ja laadukasta lautaslounaasta aina iltakeittiömme puuhiiliuunin ja savustimen turvin valmistettavaan yksinkertaiseen ja äärimmäisen maukkaaseen casual dining ruokaan. Järjestämme myös yli 100 tapahtumaa vuodessa, joissa asiakkaille tarjotaan monipuolisesti erilaisia premium buffet ruokailuita.

Meillä pääset kehittymään ammatissasi monipuolisesti ja vauhtia riittää koko kauden ajan!

Tarjoamme sinulle paikan, jossa pääset itse vaikuttamaan tarjontaan ja saat tuoda oman innovaatiosi ja ammattitaitosi mukaan toimintaan. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä työsuhde-edut!

Ravintola avataan helmikuun lopussa.
Myös toistaiseksi voimassa olevia työsopimuksia tarjolla!

Haku päättyy 1.2. mutta paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala, suomi