Kuvaus

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme kokkia keikkatyöhön ja vuosilomien ajaksi Keittiö Kaarteeseen
Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen ja sinulta löytyy keittiöalan perustutkinto, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi. Voit olla myös alan opiskelija. Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellään, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen. Työ on päivätyötä, maanantaista sunnuntaihin klo 7-15. Keikkalaisena sinulla on vuoroja n. 3-5 viikossa.

Työvuoroissa ei olla yksin, aina on kaveri tai kavereita mukana. Aterioita valmistetaan n. 400 annosta päivässä. Meiltä lähtee aamupäivisin ateriat kuuteen eri asumisyksikköön erikseen hoidetulla kuljetuksella.

Tehtävänäsi on hoitaa keskuskeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden valmistuksesta tiskihuoltoon. Työpaikkamme on savuton.  

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. 

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan tes
 
Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.12.2024 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kaarteen kokit 0400 984 385 klo 7-15, yksikönjohtaja Päivi Lehtiö, 0407416706, paivi.lehtio@mehilainen.fi, tavoitettavissa arkisin klo 8-15.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala