Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme a la carte -kokkeja kesätöihin Jyväskylän sataman alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana ja kestävät elo-syyskuun paikkeille. Työ on 3-vuorotyö työaikojen sijoittuen maanantaista sunnuntaihin. Vuorojen pituus ja työmäärä vaihtelee hieman, mutta keskimäärin kesän aikana pääsee kerryttämään lähes täydet viikkotunnit.

Työskentelet a la carte -annosten, kuten burgereiden, salaattien ja pihvien valmistuksessa ja erilaisten keittiön työtehtävien parissa. Ravintolasta riippuen tehtäviisi voi kuulua myös tasokkaiden ruokien valmistusta buffet-pöytiin. Tehtävään parhaat valmiudet antavat aiempi kokemus kokin tehtävistä etenkin ravintoloista, joissa ruuat on valmistettu itse alusta lähtien ja/tai alan koulutus. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia sekä suomen kielen taitoa, jotta työskentely onnistuu itsenäisesti perehdytyksen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Jani Lehtinen, p. 050 318 1872, jani.lehtinen@ohp.fi

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat