Kuvaus

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee kahta KIERTÄVÄÄ RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen 17.3.2025 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa toimet sijoittuvat hyvinvointialueen palvelukotien keittiöille.

Kiertävän ruokapalveluvastaavan keskeisimmät työtehtävät ovat ruoan kypsennys ja valmistus, tavaratilausten tekeminen, keittiön puhtaanapito, omavalvonta ja astiahuolto. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, it-taitoja sekä innovatiivista asennetta.

Henkilöstöetuina saat käyttöösi Epassin liikunta-, työnmatka-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Työterveyshuollon palvelut ovat Mehiläisessä.

Kelpoisuutena tehtävään on keittiöalan perusammattitutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus keittiöalalta sekä hygieniapassi. Tehtävässä on suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen välttämätöntä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2290,99 e/kk + mahdolliset työkokemuslisät. Työ on vuorotyötä ja työaika on 38,25 h/vko. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi 9.3.2025 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalvelupäällikkö Helena Jokinen, helena.jokinen@itauusimaa.fi, p. 0401833588.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue toimii seitsemän kunnan alueella: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Olemme kaksikielinen hyvinvointialue, jossa työskentelee noin 2600 ammattilaista. Meiltä löytyy lähes 200 erilaista tehtävänkuvaa. Olemme ura- ja kehittymismahdollisuuksia tarjoava työnantaja ja meillä on koulutus- ja kehittämismyönteinen ilmapiiri.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat