Kuvaus
Haemme kesäksi KOKKIA Kokkolan Amarilloon!
Työtehtäviisi kuuluu keittiön siisteyden ylläpito, ruokien esivalmistelu sekä ruoan valmistus oman osaamisesi mukaan. Sinun ei tarvitse olla alan kokenut ammattilainen, mutta jonkin verran kokemusta ruoan valmistuksesta tulisi löytyä.
Työtä tehdään ma-su aikavälillä ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Työ on hektistä ja työvuorot saattavat välillä venyä hyvinkin pitkiksi, joten joustavuus ja halu kehittyä työssään on tärkeää.
Työt kestävät pääsääntöisesti toukokuusta-elokuuhun ja työtunnit viikkotasolla noin 15-37,5h/vko.
TOIVOMME SINULTA
– Aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä ja ruoan valmistuksesta
– Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyjä
– Reipasta asennetta työntekoa kohtaan
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Tehokasta ja huolellista työskentelyotetta
– Suomen kielitaitoa
– Hygieniapassia
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
TARJOAMME SINULLE
– Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
– Ammattilaisista koostuvan tiimin tuen
– Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
– Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti
HAE MUKAAN!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
#kesäduuni2025
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat