Kuvaus

Kesäkausi lähestyy ja tarvitsemme jälleen joukkoomme pääkokin / keittiöpäällikön, joka vastaa keittiön toiminnasta ja tilauksista. Lisäksi tehtävässä pääsee suunnittelemaan menu-kokonaisuuden, joka sopii saaristokeskuksen kesäasiakkaille. Tiimissä kuuluu lisäksi kokenut kokki sekä apulainen.
Heinäkuu on ravintolassa vilkkainta, kun lomalaiset saapuvat nauttimaan saariston antimista. Kiireiset päivät vaativat joustoa ja hyviä hermoja ja toivommekin että tiimityöntekijänä otat toiset huomioon ja arvostat hyvää työilmapiiriä. Kesän tapahtumiin edellyttävät erillistä menuiden suunnittelua, heinäkuussa tähän tuo mahdollisuuden perinteikäs Tirmo Blues.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat