Kuvaus

Työpaikkakuvaus

Haemme ravintola-alan osaajia Obel 1x Oyn (Ravintola Obelixin) keittiöön kokopäiväiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimintamme laajentuessa haemme vuoromestaria sekä keittiömestaria. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-toukokuussa. Työ on vuorotyötä ja paikkakuntana on Hyvinkää.

Vähän meistä

Obelix tarjoaa klassista, simppeliä ruokaa nykypäivän twistillä. Laadukkaat tuotteet, pyrkimys kotimaisuuteen ja raaka-aineiden kunnioitus on meille tärkeää. Jos me voimme antaa asiakkaillemme hienon ravintolakokemuksen ja he lähtevät Ravintola Obelixista hymyssä suin, olemme onnistuneet työssämme.

Ehkä juuri sinulla voimakasta kiinnostusta hyvään ruokaan sekä ravintola-alaan? Oletko kotonasi keittiössä ja omaat kokemusta alasta? Hae meille töihin!

Tarjoamme työnhakijoille

– monipuoliset työskentelymahdollisuudet
– rennon työympäristön sekä mahtavan työtiimin
– jouston työvuorotoiveissa
– pääsääntöisesti sunnuntait vapaata
– työpäivinä ateriaedun
– mahdollisuus vaikuttaa tuotevalikoimaan
– koulutuksia ja tastingeja
– mahdollisuus suorittaa alan tutkinnonosia työn ohella
– kattavan työterveyshuollon ja vakuutukset, jotka ulottuvat myös vapaa-ajalle
– oppia ihmisten kanssa toimimiseen, nopeaan päätöksentekoon ja kykyyn selvitä kiperistä tilanteista kunnialla. Kokemuksesta on varmasti hyötyä uralla.

Työtehtävät

Tehtäviin kuuluvat kokin tehtävät lounaan ja a la carten parissa Ravintola Obelixissa.
– lounaan valmistelu ja esille laitto
– keittiön valmistelevat tehtävät, misat sekä kunnossapitotehtävät
– a la carte annosten valmistelu ja nostaminen
– omavalvonnasta huolehtiminen sekä varaston ylläpito
– muita ravintolassa esiintyvät tehtävät

Aiempi kokemus buffet- ja a la carte ruokien valmistamisesta sekä ryhmätilaisuuksista katsotaan eduksi.

Esimiehen tehtäviin kuuluu lisäksi mm.

– vastuu vuoron toiminnasta
– asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kommunikointi
– vuorosuunnittelu
– tuotesuunnitteluun osallistuminen
– markkinointiin osallistuminen ja sosiaalisen median ylläpito

Aiempi kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Vaatimukset hakijalle

– hyviä yhteistyötaitoja, tilannetajua ja joustavuutta
– omaat reippaan, positiivisen asenteen ja kiinnostusta hyvään ruokaan sekä erilaisiin valmistustapoihin
– täysi-ikäisyyttä
– kokemusta ravintola-alan töistä ja alan koulutuksen
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– hygieniapassi
– anniskelupassi katsotaan eduksi
– esimiesasemassa tärkeää myös ongelmanratkaisu- ja johtamistaidot sekä hyvä kokonaiskäsitys yritystoiminnasta
vuorotyö

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat