Kuvaus
MEILLÄ ON HAUSSA HUIPPUTYYPPI KEITTIÖN VUOROMESTARIKSI BRASSERIE GRAND RAVINTOLAAMME! (ENG BELOW).
Haemme tiimiimme vahvan à la carte osaamisen omaavaa keittiön vuoromestaria. Sopimus on vakituinen 112,5h/3vko ja työ on iltapainotteista.
Tarjoamme sinulle:
Saat kattavat henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, hotellien majoitusedut, ePassi, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.
Sinun tehtäväsi keittiön vuoromestarina:
– A la carte ruokakonseptimme toteuttaminen ja sen kehittäminen
– Keittiötoiminnasta vastaaminen vuoron aikana
– Turvallisuuteen, terveyteen ja ympäristöön liittyvien säädöksien ja lakien noudattaminen – Luomu- ja laatumerkittyjen tuotteiden käsittelyyn liittyvien käytäntöjen noudattaminen
Mitä odotamme sinulta:
Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita ja kykyä vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Sen lisäksi keittiön esihenkilönä odotamme sinulta:
– Kokkikoulutusta sekä monipuolista kokemusta à la carte toiminnasta
– Sujuvaa Englannin kielen taitoa
– Voimassa olevaa hygieniapassia
– Aikaisempaa kokemusta esihenkilönä työskentelystä
– Klassisen ranskalaisen keittiön tuntemusta
Työtehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa maaliskuussa 2025 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen 112,5 h / 3 viikon jaksolla ja toistaiseksi voimassa oleva. Lisätietoja antaa keittiöpäällikkö Ali Suviala ali.suviala@scandichotels.com
Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme Scandic Grand Central Helsinki -hotelliin!
WE ARE LOOKING FOR A NEW KITCHEN SHIFT MANAGER TO JOIN OUR TEAM AT BRASSERIE GRAND!
We are looking for a kitchen shift manager with a strong experience in a la carte. The contract is permanent and full-time (112,5 hours per a thee-week schedule). The shifts are mainly done in the evenings.
What we offer:
You will get our extensive employee benefits already after 1 month of employment. Our benefits include e.g discounts on food and beverages, accommodation benefits in our hotels, occupational health care, Epassi (sport, culture, welfare), and the benefits of several partners.
Your role as a kitchen shift manager:
– Implementing our a la carte food concept
– Being responsible for the kitchen operation during the shift
– Making sure that safety, health, and environment are in accordance with local laws
– Ensuring that organic products and quality labels are handled correctly
What we expect from you:
We expect that our managers have the ability to create trust in their team, set inspiring goals, and show the way through action and example. You are able to coach and support your team to grow and reach their goals. As a kitchen manager, we also expect:
– A job-specific education and diverse experience from an a la carte kitchen
– Fluency in English
– A valid hygienic passport
– Experience working as a manager
– Knowledge of classic French cuisine
We will fill in the position when the right person is found. The job starts in March 2025 or as agreed with the candidate. For more information, please contact our head chef Ali Suviala ali.suviala@scandichotels.com. Click on the ” Olen kiinnostunut ” button below and fill out your application by the 9th of March 2025. We are looking forward to hearing from you!
Scandic Grand Central on upea uusi hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Lisätietoja hotellista löydät nettisivuiltamme:
https://www.scandichotels.fi/h…
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat