Kuvaus
Huomio Helsinki! Keittiömestarimme siirtyessä uusiin haasteisiin yrityksemme sisällä
Laumastamme puuttuu keittiömestari
Tule mukaan laumaamme luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme!
Ravintola Sanomatalo Food & Co, Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
Pääsääntöinen työaika arkisin klo 7-15.00 välillä, joustoa tilaisuuksien mukaisesti.
Työ alkaa 5.8.2025 tai sopimuksen mukaan
Tehtävästä maksettava palkkahaarukka 3000 € – 3200 € osaamisen ja kokemuksen mukaan
Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan parissa
Tervetuloa Helsingin sydämeen, missä loistavat kulkuyhteydet vievät sinut suoraan makujen maailmaan! Meidän laumamme koostuu kahdeksasta ainutlaatuisesta persoonasta, jotka kaikki tuovat oman erityisosaamisensa yhteiseen pöytään. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, ja yhdessä luomme unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme.
Asiakkaamme arvostavat erityisesti herkullista ruokaa ja henkilökohtaista palvelua, joita tarjoamme päivittäin aamiaisella, lounaalla sekä kokous- ja edustustilaisuuksissa. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja kehittää lounastarjontaa sekä luoda unohtumattomia ruokakokemuksia erilaisiin tapahtumiin. Meillä käy päivittäin noin 500 lounasasiakasta, ja tilaustarjoilut tuovat lisää jännitystä ja monipuolisuutta työhömme. Liity joukkoomme ja ole osa tätä inspiroivaa matkaa!
Laumasi odottaa sinua
Keittiömestarina päätehtäväsi on johtaa keittiön toimintaa esimerkillisenä vahvana johtajana.
Organisoit päivittäiset tehtävät ja olet aktiivisesti mukana keittiötyössä.
Tehtävänkuvaus:
– Suunnittelet herkullisia lounasruokalistoja, jotka ilahduttavat asiakkaitamme.
– Huolehdit tavarantilauksista ja raaka-ainehallinnasta varmistaen, että keittiö toimii sujuvasti.
– Suunnittelet edustustarjoiluja ja suurempia tilaisuuksia yhdessä ravintolatoimenpäällikön kanssa.
Etsimme Can Do -asennetta!
Odotamme sinulta:
– Koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.
– Hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä kiireisissä tilanteissa.
– Intohimoa ruoanlaittoon ja halua kehittää jatkuvasti keittiön toimintaa.
– Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti.
– Sitoutumista korkeaan laatuun ja asiakaskokemukseen.
– Osaat suunnitella ja valmistaa ruokaa suurelle asiakasjoukolle ja hallitset erikoisruokavaliot.
– Hallitset katelaskennan, tilausten tekemisen ja menusuunnittelun. Rop-osaaminen katsotaan eduksesi.
– Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa sekä it-osaamista.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Tanja ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.
Olemme savuton yritys.
Tee laumasta kokoaan suurempi
Hae mukaan viimeistään 25.5.2025.Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Valve ma-to klo 9-11 välillä sekä 14-16 välillä 0404878445.
Lue meistä lisää: uracompassilla.fi tai katso video: Laumaannutaan keittiössä
Vain positiivista laumakäyttäytymistä
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä