Kuvaus

Huomio Helsinki! Lähde mukaan laumaamme rakentamaan uutta ikonista pohjoismaista ravintolamaailmaa.

Haemme laumaamme Fine Diningin taitavaa keittiömestaria sekä keittiön vuoropäällikköä

Olemme nostamassa merkittävän finanssitalon ravintolamaailman uuteen loistoonsa. Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua. Vastaamme kansainvälisessä toimintaympäristössä ravintolamaailman muuntautumiskykyisestä ja elävästä lounasravintolasta, kokoustarjoiluista, erilaisista tapahtuma- ja juhlatilaisuuksista ja edustusravintolasta. Lounasasiakkaita meillä käy noin 1200 henkilöä päivittäin ja lisäksi on paljon korkeatasoista tilaustarjoilua. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallillassa. Keittiössä teemme työtä 15 ammattilaisen laumassa ja työyhteisömme on savuton.

Tässä laumassa palvelu pelaa

Keittiömestarina tehtäväsi on vastata edustusravintolan korkeatasoisista tarjoiluista, työnjohdosta sekä tuloksellisesta toiminnasta. Finanssialan kansainvälisessä toimintaympäristössä pääset mukaan vaikuttamaan merkittävän ja monipuolisen kampuksen toimintaan olemalla osa tärkeää kokonaisuutta, jolla luomme menestystä kaikille osapuolille. Osallistut aktiivisesti korkeatasoisten kansainvälisten asiakkaiden palvelemiseen myös keittiön ulkopuolella esitellen menuja sekä annoksia, tarvittaessa myös englanninkielellä.
Sinut tunnetaan hyvänä ihmisten johtajana ja olet kannustava, reilu ja positiivinen esihenkilö. Ymmärrät ravintola-alan tunnuslukuja ja osaat johtaa keittiön toimintaa tuloksellisesti. Hävikin hallinta ja omavalvonnan noudattaminen ovat sinulle luontainen tapa toimia.
Korkeatasoisten edustustilaisuuksien tarjoilut vaativat jatkuvaa kehittämistä ja luovuutta, olet siis aidosti innostunut ja laatutietoinen keittiön ammattilainen. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, pääset sopivassa suhteessa luomaan uutta, käyttämään jo matkaasi tarttunutta ammattitaitoasi sekä johtamaan tiimiäsi onnistumaan työssään.
Vuoromestarina johdat vuorossasi tilaustarjoilujen toteutumista laadukkaasti. Pääset luomaan uutta yhdessä keittiötiimisi kanssa ja olet osana tärkeää kokonaisuutta laadukkaiden edustustarjoilujen toteutumisessa. Sinulla on luontainen arvostus raaka-aineita kohtaan ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Esihenkilönä olet reilu ja luotettava, johdat tiimiäsi arvostaen sekä osallistaen. Palvelet korkeatasoisia kansainvälisiä asiakkaita myös keittiön ulkopuolella tarvittaessa englanninkielellä.

Laumaannu ja voimaannu
Olet koko sydämelläsi mukana tuottamassa makuelämyksiä korkeatasoisten ruokatarjoiluiden valmistuksessa. Voit olla nuori esihenkilö ja ammattilainen tai jo kokenut konkari, mutta tärkeintä on, että täydennät persoonallasi ja osaamisella ammattilaislaumaamme. Odotamme sinulta koulutusta ravintola-alalta sekä työkokemusta keittiön esihenkilötyöstä ja korkeatasoisista edustustuotteista. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki. Esittele oma osaamisesi ja vaikuta meidät, haluamme kuulla juuri sinun ideasi!
Sekä keittiömestarin että vuoromestarin työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin, mutta joustoa työajoissa tarvitaan asiakastilausten mukaisesti. Työtehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Palkkaa keittiömestarille maksamme 3600 € – 4000 € ja vuoromestarille 2800 € – 3100 € kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tarjolla tänään – mahtava lauma
Meille tärkeitä asioita ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus. Meillä panostetaan laadukkaaseen työnjohtoon, joten esihenkilösi Lilli ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla. Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä myös muissa toimipaikoissamme, saamaan erilaisia kokemuksia ja oppimaan uutta.

Tee laumasta kokoaan suurempi
Hae mukaan viimeistään 28.1.2025. Ilmoitathan hakemuksessasi haetko keittiömestarin vai vuoropäällikön tehvävää. Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Lilli Jyräs puh. 050 466 5455 tai sähköposti lilli.jyras@compass-group.fi.
Tästä linkistä voit kurkata, millaisella fiiliksellä Compassilla tehdään töitä.

Lue meistä lisää uracompassilla.fi

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: