Kuvaus

Keittiömestari

Restaurants By Spoon Oy jatkaa strategiansa mukaista laajentumista sesonkipainoitteisissa ravintoloissa.
Haluamme vahvistaa keittiötiimimme osaamista ja taata kasvavassa yrityksessä vankan osaamisen. Haemme nyt joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen keittiömestaria vahvistamaan tiimimme päivittäistä johtoa.

Olisitko sinä Spoonin tiimiin sopiva mesu?

Edellytämme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta keittiömestarin tai vuoromestarin tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta suomessa. Pystyt itsenäisesti johtamaan keittiötiimiä onnistumisesta toiseen. Pääset yhdessä muiden Spoonien keittiömestareiden kanssa luomaan ja suunnittelemaan ruokalistoja, lounaslistoja sekä tapahtumia, joita Spooneissa järjestetään jo lähes 1000 vuodessa! Vahvuuksiasi on kehittävä johtaminen, jaksat innostaa ja innostua sekä tuoda omaa laajaa ammattitaitoasi päivättäiseen tekemiseen ja tiimisi kehittämiseen.

Spoonissa jokainen päivä on erilainen! Palvelemme sesongilla asiakkaita todella monipuolisen tuotevalikoiman turvin. Kahvilatuotteista ja lounaasta aina laadukkaaseen ja yksinkertaiseen Bistrohenkiseen Á la Carte ruokaan. Spoonin yritystapahtumissa luomme asiakkaille elämyksiä pääosin premium buffet ruokailuiden ja food markettien turvin. Mukaan mahtuu myös pöytiintarjoiltuja 3-8 ruokalajin illallisia ja viinitastingejä.

Meillä pääset kehittymään ammatissasi monipuolisesti ja vauhtia riittää koko kauden ajan! Tehtävä ei missään nimessä ole helppo. Kaudella tiimiisi liittyy aina uusia työntekijöitä ja panostamme vahvaan koulutukseen ja perehdytykseen. Spoonista riippuen tiimissäsi työskentelee neljästä yhdeksään henkilöä ja annoksia liikkuu parhaimmillaan 200-400 päivässä.

Tarjoamme sinulle paikan, jossa pääset itse vaikuttamaan tarjontaan ja saat tuoda oman innovaatiosi ja ammattitaitosi mukaan toimintaan. Takanasi on kuitenkin vahva selkänoja niin omistajajohdon kuin jo hyväksi todettujen konseptien muodossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä työsuhde-edut!

Restaurants By Spoon Oy:n strategian mukainen tavoite on olla omalla sektorillaan luotetuin ja halutuin yhteistyökumppani sekä työnantaja. Sloganimme “Ruokaa suurella sydämellä ja leveällä hymyllä. Aina.” on vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassa ja tämän päälle olemme rakentaneet yritykselle arvot, joiden tavoitteena on luoda paras mahdollinen työpaikka ja -yhteisö. Kasvamme hallitusti omilla vahvuusalueillamme ja tavoittelemme vakaata kasvua emmekä pikavoittoja.

Haku päättyy 31.12.2024 mutta paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala