Kuvaus

Etsimme ammattitaitoista ja innokasta KEITTIÖMESTARIA hallibrasserie KIRSIKAN keittiötiimiin.

Upeasti peruskorjattu helsinkiläinen klassikko, Hakaniemen kauppahalli, sai kaikkien aikojen ensimmäisen iltaravintolan, kun Kirsikka avasi ovensa loppukeväästä 2023 hallin toiseen kerrokseen. Menullaan Kirsikka tarjoilee kansainvälistä ruokaa kotimaisella otteella, arkkitehtonisesti upeassa tilassa täynnä suomalaista modernia taidetta.

Nyt etsimme keittiömestaria mahtavaa tiimiämme täydentämään. Keittiömestarina olet olennaisessa roolissa varmistamassa ravintolamme keittiön päivittäisen toiminnan sujuvuutta ja luomassa laatua yhdessä keittiöpäällikön kanssa.

Etsimältämme henkilöltä toivomme löytyvän aiempaa kokemusta vastaavasta roolista, aitoa intohimoa ruokaa ja ravintoloita kohtaan, sekä loistavaa tiimipelaajakykyä.

Koska koko toimintamme ydin on tuottaa iloa ja nautintoa vieraillemme, haluamme sinusta löytyvän myös nöyryyttä ja halua kehittää omaa osaamista. Mutta koska toimintamme on myös liiketoimintaa, toivomme sinulta löytyvän kiinnostusta myös numeroita kohtaan.

Jos haluat mukaan tiimiimme luomaan jotain erityistä ainutlaatuisessa lokaatiossa, hae mukaan nyt. Laita mukaan myös palkkatoiveesi, mikäli sinulla on sellainen jo mielessä.

Vuosia kanssamme viihtynyt nykyinen keittiömestarimme siirtyy vuodenvaihteessa uusiin tehtäviin, joten ideaali aloitusaika olisi 2025 alusta, mutta toki voimme neuvotella muustakin. Hakemusten pohjalta kutsumme hakijat tapaamaan keittiöpäällikköä ja ravintoloitsijoita, joten laita pikaisesti cv tulemaan ja kerro itsestäsi lisää:

Ravintoloitsija Ville Relander
ville.relander@kirsikka.fi
Puh. +358 40 5585354

Ravintolayrityksemme on osa NoHo Partners -konsernia, joten mukana tulee ison työnantajan edut. Ravintoloitsijana Kirsikassa sekä italialaisravintola Madonnassa toimivat Ville Relander ja Jonna Vormala, jotka ovat olleet mukana muidenkin menestyksekkäiden helsinkiläisravintoloiden matkalla, mm. The Cock, Holiday ja Yes Yes Yes.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala