Kuvaus
Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee KEITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen 9.6.2025 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Työn alkaessa tehtävä sijoittuu Taasiakodin valmistuskeittiöön Loviisaan.
Keskeisimmät työtehtävät ovat ruoan valmistus, dieettiruokien valmistus, keittiön puhtaanapito, omavalvonta ja astiahuolto. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, it-taitoja sekä innovatiivista asennetta.
Henkilöstöetuina saat käyttöösi Epassin liikunta-, työnmatka-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Työterveyshuollon palvelut ovat Mehiläisessä.
Kelpoisuusehtona on kokin tai suurtalouskeittäjän ammattitutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus suurkeittiöstä. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen välttämätöntä. Eduksi katsotaan dieettikokin ammattitutkinto ja erityisruokavalio-osaaminen sekä kylmävalmistusosaaminen. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2387,30 e/kk + mahdolliset työkokemuslisät. Viikkotyöaika on 38,25 h ja työ on vuorotyötä. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Itä-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työpaikka.
Lähetä hakemuksesi 6.6.2025 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa ruoka ja puhdistuspalveluesimies Gunilla Hansson, gunilla.hansson@itauusimaa.fi, p. 040 6623073.
Itä-Uudenmaan hyvinvointialue toimii seitsemän kunnan alueella: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Olemme kaksikielinen hyvinvointialue, jossa työskentelee noin 2600 ammattilaista. Meiltä löytyy lähes 200 erilaista tehtävänkuvaa. Olemme ura- ja kehittymismahdollisuuksia tarjoava työnantaja ja meillä on koulutus- ja kehittämismyönteinen ilmapiiri.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä